Плочките по корема на Лотнър не са нещо непостижимо, ако слушаме думите на персоналния му треньор Джордан Юам от клуб Jordan’s Virtual Fit Club. Какво прави актьорът, за да има този невероятно стегнат корем? Храни се правилно, правилно изпълненява упражненията, направени специално за него, и оставя достатъчно време за възстановяване на тялото си след усилена тренировка. Тейлър отдавна е заменил и кафето със зелен чай. Но едва ли само заради това може да прави така:


Коремните преси заемат по 20 минути от ежедневните му тренировки. Изпълнява ги бавно, като издишва всеки път, когато свива корема си. Лотнър тренира с Юам в продължение на 9 месеца, за да влезе във форма за филма "Новолуние".


В интервю за www.twilightrussia.ru Тейлър споделя, че е целунал момиче за първи път в 4 клас. Тогава най-вероятно е изглеждал така:



Не обича жени, които не умеят да се усмихват и да се смеят, а са сериозни през цялото време. Така че ако имате някакви апетити към тъмнокосия красавец, първо се научете да се усмихвате.

Кефи се на Мат Деймън и обича поредицата филми за Борн. Ако можеше да си смени мястото с някого за един ден, това би бил Остин Грийн, защото той се среща с Меган Фокс. Най-близкият човек от семейството му е по-малката му сестра. Те са много привързани един към друг. Тейлър споделя, че сигурно ще е от онези по-големи братя, които се интересуват с какви момчета излизат сестрите им и ги следят стриктно.

Най-лошият му навик е, че тресе краката си. Някои го наричат синдром на неспокойните крака, но той не смята, че положението не е чак толкова сериозно. Просто малко повече нерви.

Слуша предимно техно, с което се настройва за снимки. Никога не помни какво е сънувал.
Обича да свири на барабани и да кара мотор.



Вампирските истории внесоха свежа кръв в списъка за най-секси мъжете в света според списание Glamour. Местата се определят с гласуване. В челната десетка Тейлър Лотнър заема второ място. Пред него е... Робърт Патисън.

Студена вампирска плът или гореща върколашка кръв? Ти избираш.