Анджелина Джоли и Гуен Стефани
Почти сме сигурни, че приятелството между Анджи и Гуен е факт, за който не сте предполагали. Двете знаменитости дори много често излизат или си гостуват, за да си играят техните деца заедно – шестте на Джоли и двете (третото е на път) на Гуен. Макар дружбата им да продължава от години, двете просто не държат всичко от личния им живот да се знае.

Брад Пит и Анджелина Джоли искат седмо дете>>

Дакота Фанинг и Кристен Стюарт


Това приятелство между актрисите едва ли ви учудва, тъй като и двете споделят доста обща съдба – звезди още от деца и няма как да не са се засичали на снимачна площадка или червен килим. По-интересното около дружбата между Дакота и Кристен е колко двете се различават не само на пръв поглед – детски чистата Фанинг с потайната Стюарт. Кой би предположил, че си пасват толкова, че да завържат приятелство?

Защо според Кристен Стюарт грешките са нещо нормално?>>

Кейт Хъдсън и Лиа Мишел
Докато Лиа Мишел я познаваме най-вече заради ролята й на Рейчъл Бери в „Клуб Веселие”, за Хъдсън всичко е известно. Двете дори излизат заедно на екран именно в сериала. Учудващо е да научим, че двете са повече от партньори на екрана. Кейт помага на Лиа да превъзмогне смъртта на гаджето и колега от сериала Кори Монтейт, като я отвежда в дома й далече от пресата и очите на хората.