Лошото момиче Линдзи Лоън се сдоби с още една татуировка - написа си я на ръката и гласи "Живей без угризения". Сигурни сме, че тя има силна нужда от подобни апели към самата себе си - предвид богатото й на изцепки CV.

Снимка: Splash/ Guliver Photos
Според клюкарските издания отвъд океана, Линдзи е направила този леко ироничен избор на думи, за да се справи с етапа от живота си, в който се намира в момента. Това не е единствената мастилена фраза, която Линдзи е "увековечила" върху кожата си. Думите на Мерилин Монро "I restore myself when I'm alone" (Възстановявам се, когато съм сама - на лявата й китка), а също и текст от песента на Били Джоел - "Clear as a crystal, sharp as a knife, I feel like I'm in the prime of my life." (Чиста като кристал, с ум, остър като нож, чувствам се така, сякаш съм в пика на живота си). Това можете да прочетете на гръдния й кош. С бяло мастило пък Линдзи е написала "Breathe" - (дишай) на горната част на дясната си китка.

Явно момичето има нужда да й се напомня какво да прави, когато се обърка. Но пък може просто да й харесва да се "шари" - нещо, което със сигурност одобряват всички почитатели на лошите момичета. И ние също.