"Не е хубаво да се влиза във форма за отрицателно време. Смятам, че хората много малко познават тялото си - как функционира и какво е важно да правят, за да се чувстват добре. А тялото ни е опаковката, без която не можем. Ако бързо влезеш във форма, после също толкова бързо излизаш от нея.", споделя Радост Драганова от "Модерно" , която  ходи на фитнес почти всеки ден. Всъщност тя е една от петте известни красавици, които списание "ОК!" събира за корицата на юбилейното си издание. В броя ще разберете какви са тайните им за красиви и здрави тела, както и какви трудности срещат в борбата за перфектен външен вид.

Сред тях е и една от най-добре изглеждащите български актриси Яна Маринова, която спортува редовно, обича ездата, но също и хубавата храна. Най-голямото изкушение за нея са домашните ястия. „Не мога да си представя повече да не ям сърми. Задължително трябва да са със зелеви листа. Като малка ядях толумбички със сърми.“, разкрива Яна. Не може да се откъсне от любимите си ястия и младото откритие на "Седем часа разлика" - Боряна Братоева. Тя споделя, че обича да си похапва, но поддържа стройна форма със спорт и интензивни репетиции в университета.

Подобни кулинарни изкушения не влияят обаче на Диляна Попова. Нейната рецепта за съвършено тяло е здравословното хранене, съчетано с фитнес и езда. Красавицата поддържа форма и заради новата си кино изява. Съвсем скоро феновете ще могат да я видят в новия български филм „Още една мечта“, където Диляна играе обирджийка.

Здездите трябва да изглеждат перфектно пред публиката, убедена е Вили Марковска. Тя пък разкрива, че поддържа фигурата си с вегетарианство. От година и половина актрисата не яде месо: „Първата причина, поради която престанах да ям месо и се насочих към суровоядството, беше заради поддържане на формата”. Вили е убедена, че вегетарианството се отразява на душевното състояние на хората и ги прави да изглеждат по съвсем различен начин и по-пречистени. “От едно известно време се занимавам с йога и този начин на живот много ми помага да съм уравновесена.“, разкрива звездата от „Столичани в повече“.

В юнския си брой ОК! публикува още вкусните любовни признания на Лео и приятелката му Лучия,  разказва как Джесика Бийл влиза във форма преди сватбата с Джъстин Тимбърлейк и представя най-горещите футболни съпруги, които ще стискат палци на половинките си по време на Европейското първенство по футбол.