Касандра Де Пекол (30 г.) е била в 196 държави от юли 2015 г. досега. Нейни са двата рекорда на Гинес за най-бързо посещение на всички суверенни държави. Наричат я първата жена, посетила всички суверенни държави в света. Списание ELLE я включва в класацията си за жени пътешественички, които вдъхновяват, за 2019 г. Самата тя признава, че пътуванията вече не са само за удоволствие от новото и непознатото, но и бизнес. 

Снимка: facebook.com/CassieDePecol

„В днешно време колкото повече последователи имаш, толкова повече търговски сделки печелиш. Така си осигуряваш и повече финансова сигурност. При пътешествениците е истинска борба. Винаги казвам, че светът е много мил, но интернет може да бъде истински ад", споделя тя. 

Касандра има почти 500 000 последователи в Инстаграм, а на каналa й в YouTube са почти 19 000. И макар да става известна с рекордните си пътувания, тя отдавна не се занимава само с това. Добитата популярност използва в много други посоки - разработва приложение за фитнес, марка дрехи за пътешественици, издава книга, и др. 

Ако и вие обичате да пътувате и се чудите как да изкарате пари от това, ето професионалните съвети на Каси:

ПАРИ

1. Спестете свои собствени пари
2. Кандидатствайте за кредит или кредитна карта
3. Осигурете си спонсори


КАК СЕ ПЕЧЕЛИ СПОНСОР?

1. Намерете си ментори - други пътешественици, блогъри, инфлуенсъри или хора, които харесвате и искате да се занимавате със сходни проекти.

2. Открийте нещата, които ви харесват в това, което правят те.

3. Проучете кои са брандовете, които са спонсорирали тях.

4. Разгледайте материалите, които са правили за тях. 

5. Анализирайте какво още е можело да се направи, какво е пропуснато, какво не се е получило добре, за да им предложите да го направите. 

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

3 места, в които може да членувате, ако пътувате много и имате нужда от информация, за да направите пътуванията си и доходоносни

Travellers 'Century е създаден през 1954 г. като организация за хора, посетили 100 или повече от страните по света. Около 1500 от членове на групата са пълноправни, което означава, че са посетили между 100 и 150 държави. 

Най-много пътуващите хора (MTP) е основан през 2005 г. Хората в него са се отбелязали в  891 „места“, които са държави, щати, провинции и островни групи. 

Nomad Mania разделят света на 1 281 „региона“, включително новопоявили се острови и територии. Това е и единствената платформа, която прецизно проверява твърденията на пътниците, за да се поднася най-достоверната информация. 

КОЕ ПРАВИ КАСИ ТОЛКОВА УСПЕШНА?

Фактът, че е жена, е нейното предимство. Каси е с атрактивен външен вид и затова част от спонсорите й са брандове, които се занимават с козметични продукти за кожа и коса.

Каси пътува с котката си Господин Кашмир, който има и свой профил в Инстаграм. Това я прави по-различна от много традиционно пътували сами жени или в двойка. Както и потенциална възможност за брандове, занимаващи се с храни и аксесоари за домашни любимци. 

Снимка: facebook.com/pg/CassieDePecol



Включва се в големи спортни събития - IRONMAN Florida, триатлони и др. Те са част от желанието й да се занимава с решаването на по-глобални проблеми, като тези събития й дават възможност да насочи вниманието на хората към тях. Това я прави предпочитана 

Дрехи и аксесоари - спортна екипировка, бански, часовници, хронометри и др. Това са част от продуктите, които Каси използва и показва при пътуванията си. 

Снимка: facebook.com/pg/CassieDePecol


Каналите й са информативни и полезни. Такова е видеото й в YouTube Как да се пътува в 25 страни само за 2500 долара , което гради лоялност на последователите. 

Пътешествията са благодатна почва за спонсориране от самолетни вериги, хотели, сайтове за резервации, и др. 

Рекордите й за бързи пътешествия я правят предпочитана за интервюта, фотосесии и корици на големи издания.