Да бъдем искрени, никоя от нас не харесва кулинарните предложения на авио и/или влакови компании. Калорични, студени, недообработени, продуктите, които ни поднасят често остават непокътнати. Затова най-добре да бъдем верни на себе си и да предвиждаме онези закуски, които не само ни се услаждат, но и са полезни за здравето. 

#Клементини
Клементини, мандарини или портокали – тези прекрасни цитрусови плодове са винаги добре дошли в менюто за закуска по време на дълъг път. Те освежават, дават сили, а и зареждат тялото с много витамин С и енергия. Почувствате ли жажда, фрешът от изстисканата клементина освен че ще достави на сетивата ви незаменимо удоволствие, ще предпази организма ви от дехидратация и ще държи вкуса в устата ви дълго време сладък, сочен и свеж.

#Захарен грах
Пакетче захарен грах е чудесен начин да възвърнете тонуса си, докато пътувате в автомобила, самолета или автобуса. Захарният грах е разновидност на обикновения грах, който се яде с цялата шушулка и неузрелите плодове. Има лек и ненатрапчив сладък вкус. Действа изключително освежаващо и зареждащо. Доставя енергия на организма, без същевременно да повишава нивото на кръвната захар. Съдържа белтъчини, баластни вещества, витамин C, витамини от групата B, витамин E, калий, фосфор, магнезий и калций.

#Боровинки
Тези уникални малки плодове крият удивителни и вълшебни свойства. Те са сочни, питателни и енергизиращи. Благодарение на антиоксидантните си свойства боровинката освежава, омекотява и, в крайна сметка, подмладява кожата, грижи се за добрата хидратация на организма, стимулира мисловната дейност. Така че, мили дами, заредете хладилната чанта с кутия боровинки, така че лесно да може да си похапвате от тях, докато пътувате. Така ще останете доволни, сити, щастливи и удовлетворени през целия път.

#Чери домати
Консумирани самостоятелно или като част към сандвича, чери доматите са винаги добра идея. Те са твърди и трудно биха се смачкали в багажа, както обикновените домати. Въпреки това обаче, подобно на боровинките, и те трябва да бъдат защитени в кутия. Чери доматите ви гарантират свеж вкус и настроение през целия път.

#Миниатюрни чушки
Те са повече от чудесна идея, стане ли дума за дълъг път. Те са концентрирани с високо съдържание на витамин С, който ще поддържа добрия имунитет и тонус на организма ви. Доставят енергия и са прекрасен избор както за самостоятелно хрупане, така и като допълнение към сандвича.