Американецът Форест Лансвей предложил брак на любимата си Рауз Полард. Тя му отговорила със заветното “Да”... но след 30 години.

Звучи като шега, но не е – дамата заявила, че ще се омъжи за ергена, когато той стане на 100 години. За всеобща изненада, той наистина доживял до скромната възраст от един век и двойката сключила брак... преди няколко дни.

В момента Роуз е на 90г., което превръща младоженците в най-възрастното младо семейство в света.

Любопитна ли ви е тяхната история? Двамата са се запознали чрез общи приятели, съобщава БГНЕС. Връзката им продължила дълги години, през които те не бързали да се обвързват, а вместо това си дали време да се опознаят един друг. С течение на времето разбрали, че не могат един без друг, но решили да спазят уговорката си и да чакат да дойде денят на венчавката им.

Преди много години двамата съставили списък с нещата, които искат да реализират заедно. Те изпълнили повечето от тях, включително да прекосят пеша крайбрежието на Калифорния и да обиколят Аляска.

Младоженците обясняват, че нищо не планират и на този етап единственото важно за тях е да са заедно. Техният съвет за добра връзка е прост. Казват, че най-важно е хората добре да се опознаят. Форест подчертава, че е в добро здраве и даже се готви от тук нататък тепърва да започне да се радва на живота, тъй като вече има нов социален статудс.

"През целият си живот пуших, пих и ето че все още съм тук", казва доволен най-възрастният младоженец.