От днес, 19 ноември, в продължение на един месец  LadyZone.bg ще зарадва всички представителки на нежния пол с новата си игра - ПОВЕЧЕ ОТ ЧАНТА”. Всяка дама, която иска да спечели прекрасна маркова чанта Furla, сега има тази възможност. Това, което трябва да направи, за да участва, е да качи на сайта снимка на любимата си чанта, независимо от нейната марка, цвят или предназначение. Условието е аксесоарът да е собственост на участничката и наистина да е използван от нея в ежедневието или за по-специални случаи. Заедно със снимките дамите трябва да ни споделят и кои са любимите им три неща, без които не могат  и задължително ще сложат в новата си маркова чанта.

Всеки потребител на сайта ще има възможност да гласува по един път за снимките и чантите, които най-много му харесват, а собственичките на четирите най-рейтингови снимки ще получат подарък от LadyZone.bg – възможността да се наслаждават на една от най-скъпите и обичани от милиони дами по цял свят марка.

Всеки петък в продължение на един месец, в рамките на предаването „Денят е прекрасен”, известна и популярна дама от телевизионния екран ще обявява името на участничката, която ще се радва на своя шикозен подарък,  а за края на играта екипът на LadyZone.bg е подготвил допълнителни изненади за произволно избрани участници, чиито снимки не успеят на стигнат до големите награди.

Повече подробности за играта и начина за участие ще намерите тук.