Кои известни красавици нямат мъжко рамо, на което да се облягат в тежките моменти и въпреки това са щастливи от живота си:

Ким Кардашиян
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Ким си спечели поредица публикации и първи страници, след като се омъжи и разведе за звездата на NBA Крис Хъмфрис в рамките само на 72 дни. Преди това Кардашиян беше омъжена за Деймън Томас в продължение на 4 години и за всичко това риалити звездата твърди, че е направила само онова, което сърцето й смятало за правилно. „Чувала съм истории за хора с деца, които стоят в брака си само заради тях с години, но в крайна сметка било напразно. Не исках да попадна в такава ситуация. Искам деца и тази единствена любов, но в сърцето си знаех, че браковете ми не бяха правилните, така че – защо да чакам с години и накрая пак да направя същото?", съобщават от ivillage.com

Сандра Бълок
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Според нея най-важното нещо в живота й е осиновеното й дете Луис, затова тя не смята за нужно да добавя още някого в уравнението. Особено след широко коментирания й развод с Джеси Джеймс през 2010, когато той й изневери. Въпреки че миналият август Бълок беше на почивка с Райън Рейнълдс (който в момента е с Блейк Лайвли), изглежда всичко е било платонично. Затова пък актрисата си има Луис, който „Ме направи по-добър човек. Кара ме да се наслаждавам на живота си по начин, който не мислех за възможен.”

Кейти Пери
Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosКейти се съвзе бързо и яростно след като съпругът й Ръсел Бранд подаде молба за развод през декември. 27-годишната певица първо спря да го „следва” в Twitter, след това посвети с явн флирт песента си “Peacock” на куотърбека Том Тебоу по време на изпълнението си преди Супер Боул и после подписа документите с усмивка. Черешката на тортата, която сложи Пери беше по време на Грами-тата. Тогава тя изпълни „Part of Me” като дори промени текста и изпя „Запази диамантения пръстен”.

Тейлър Суифт
Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosСлед като мина през цяла поредица от мъже като Джо Джонас, Джон Майер, Джейк Гиленхал и Тейлър Лоутнър, 22-годишната поп/кънтри изпълнителка е сама. „Наистина нямам гадже” – призна през октомври Суифт – „Седя си сама и гледам „Закон и ред”. Нямам си дори нещо, което да прилича на гадже. Няма някого, с когото си пиша смс-и дори, което е потенциално гадже.” Фактът, че е сама изглежда не й пречи – спечели Грами за песента си “Mean”, която не е посветена на нито един от бившите й приятели.

Аманда Сийфрид
Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosАманда е необвързана и доста сигурна, че не иска това да се променя скоро „В момента съм щастлива от факта, че няма голо мъжко тяло около мен. Освен това на кучето ми.” – казва 26-годишната актриса в интервю. Въпреки че я „обвързваха” с Райън Филип миналата година, тя казва, че Доминик Купър (с когото беше заедно в продължение на 3 години) е бил последното й сериозно гадже. Какво чака? „Чувствам, че следващият ми приятел трябва да е онзи, с когото ще имаме деца. Затова съм на позицията „Не мога да се обвързвам”

Кортни Кокс
Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosВъпреки че Кортни и Дейвид Аркет се разделиха преди повече от година, те все още не са подали молба за развод. Всъщност тя и до сега говори за него като за „най-добрият ми приятел”. Дейвид живее с приятелката си Кристина МакЛарти, а Кокс изглежда много щастлива сама, прекарвайки много време със 7-годишната си дъщеря Коко. Въпреки че Кортни беше на „приятелска” почивка с актьора Джош Хопкинс, тя призна пред Хауърд Стърн, че не е била с друг мъж след Дейвид. „Просто не съм готова още.”

Очаквайте продължение.