Знаем, че всеки си има някакви особености, когато се стигне до момента „под завивките”. Звездите също. И тъй като няма как да сме сто процента сигурни в истинността на по-долните твърдения (не сме проверили лично, не знаем), все пак вижте някои интересни сексфакти/слухове и признания на известните:

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт
Двамата правили секс цели 12 часа! Е… поне толкова им отнело да заснемат секссцената си за „Здрач: Зазоряване” . Патинсън признава, че наистина бил „отнесен”, докато целувал Кирстен на снимачната площадка: „Докато се целувахме, напълно забравях, че сме заобиколени от купища  хора. Чак когато целувката приключеше, си давах сметка къде се намирам и просто си тръгвах засрамен от себе си”.

Черил Коул
Певицата споделя, „Мисля, че повечето мъже предпочитат да чуят малко въздишки, отколкото викане. Иначе звучиш като порно звезда.” Е, не сме очаквали друго от „доброто момиче” Черил.

Меган Фокс

Красавицата призна, че била силно сексуално привлечена от рускиня стриптийзьорка, когато била тийнейджърка. Това се случило, когато на 18г. се преместила в Ел Ей: „Не бях на себе си заради стриптийзьорка на име Никита. Бях обсебена от нея”. Все пак Меган настоява, че не е лесбийка и че „всички сме родени със способността да сме привличани и от двата пола.”

Джесика Алба

Актрисата напълно подкрепя идеята за равенство между половете, особено когато става дума за секс за една нощ: „Не мисля, че едно момиче е курва, ако се наслаждава на секса. Не ми се случва да правя секс за една нощ, но не съдя жените, които го правят. Мъжете го правят през цялото време.”

Даниел Радклиф

Даниел загубил девствеността си на 16. С доста по-възрастна от него жена. Звездата от Хари Потър не иска да разкрива името й, но споделя, че разликата в годините не била чак толкова фрапираща.

Ева Лонгория
Ева харесва копринените шалчета като аксесоари към спалнята: „Не съм против да бъда връзвана с копринени шалчета. Харесва ми мъжът да е доминантен. Има нещо много секси в това да си подчинена.”

Анджелина Джоли

Сексапилната актриса загубила девствеността си на 14 с тогавашното си гадже. „В момента, в който исках да се почувствам близо до него, сграбчих един нож и го порязах. Той ми отвърна със същото."

Робърт Дауни Джуниър

Актьорът признава, че някога бил обсебен от пениса си и въпреки брака си, той бил пристрастен към.. „прекалено честите прояви на обич към самия себе си”. „Бях компулсивен, сериен мастурбатор. Но е най-доброто, което можеше да бъда.”

Бритни Спиърс
Помните ли времената, когато Бритни беше най-известната девственица? Според списание US Weekly звездата изгубила девствеността си под завивките с гаджето си от училище… на 14г. Според същото издание Бритни е правила секс с Джъстин Тимбърлейк от момента, в който вързката им е започнала. Е, вие не бихте ли?

Ева Мендес

Според някои тя не е сред най-желаните актриси, но за сметка на това е с „широко приложение”. Чисто географски. Ева твърди, че е правила секс във всичките щати на САЩ.

Сиена Милър

Тя изгубила „черешката” си на 16 години. „Майка ми искаше да доведа приятеля си вкъщи. Тя не искаше да губя девствеността си където и да било другаде и каза „По-добре да го направиш в къщата ми, ако толкова искаш да го направиш.”

Ким Катрал

Ето какво смята звездата от „Сексът и градът”: „Стойте будни колкото можете повече и се забавлявайте също толкова, ако разбирате какво имам предвид. След това заспивайте”

Аштън Кътчър

Той загубил девствеността си на 15 при малко „странни обстоятелства”: „Беше с момиче, с което току що се бях запознал и с което един приятел ме беше уредил. Цялата работа продължи около 2 секунди. Беше наистина, наистина странно.”

Куентин Тарантино

Всеки, гледал филм от Куентин, вероятно се е чудил дали фрики режисьора няма особено подчертан фетиш към дамските стъпала. Музата му Ума Търман споделя, че по време на снимки, той използвал всяка свободна минута, за да снима пръстчетата на краката й. И ако трябва да сме честни – и в „Криминале”, „Убий Бил” и „Разходка смърт” има близки кадри на стъпала. Самият Куентин е признавал, че обича дамските крачета, но „не би стигнал толкова далеч, че да нарече това фетиш”. 

Марая Кери и Ник Канън

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Двойката не правили секс, докато не сключили брак. „Не, че между нас липсваха итимности, просто не бяха до край.” След сватбата Марая споделя „И двамата имаме сходни виждания и мислехме, че би било толкова по-специално, ако изчакаме докато се оженим. И това беше всичко.” Е, трябва да отбележим, че връзката между двамата продължи само 3 месеца преди да сключат брак през 2008г.