.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сбъднатата мечта “Instagram звезда”

LadyZone | преди 1 година
Kenzo
Не се вживявайте прекалено в социалните мрежи!

“The Realest Real” е антиутопична пародия на Кари Браунщайн за Kenzo с Ким Гордън и Роуан Бланшард. Най-новият моден филм на режисьорката показва нагледно опасностите пред модните фенове с влиятелно присъствие в социалните мрежи.

Лаура Хари влиза в ролята на объркано момиче, попаднало в кошмарен свят, където взима на сериозно всичко от Instagram. Въведена в стая, обозначена с "МАМА", фантасмагоричните й желания актрисата Наташа Лайън да стане нейна майка, стават реалност - всичко това, поднесено по крайно комичен начин!

Kenzo

Дрехите във видеото демонстрират новата колекция на Kenzo и са представени стилно, в рязък контраст с неугледната заседателна зала в социалистически маниер. Филмът по-скоро напомня да бъдем внимателни и реалистични в желанията си, като не се вживяваме в социалните мрежи и не взимаме прекалено на сериозно виртуалния свят.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Били ли сте жертва на сексуално насилие?