Винаги съм знаела, че най-важно за истински доброто прекарване е добрата компания. Точно затова не си спомням скоро да съм прекавала скучна вечер вкъщи пред телевизора. Просто защото имам страхотни приятелки.

Вечерта ни обикновено започва с коктейли в любимия клуб и завършва по най-неочаквани и забавни начини. Защото всяка една от моите приятелки е коктейл, гарантиращ добро прекарване. Всички сме много различни и точно затова се забавляваме толкова много. Мисля си, че точно това са задължителните елементи на готината женска компания – различни и силни – напитки и жени. Сигурно и вие имате такива приятелки. Ако е така, сте големи късметлийки.

Седнали сме в любимия си клуб в града, пием коктейли и говорим за мъже. Усмивките не слизат от лицата ни. Отляво на мен седи първата част от компанията, за която ще ви разкажа.

Тя е силен коктейл Cosmopolitan с много лед. Животът й е като на героините от "Секса и града" и му се наслаждава също толкова, колкото и те. Тя е не по-малко красива, силна и независима от тях. Живее, за да се забавлява. Обича предизвикателствата и се захваща без много да му мисли с всичко, което й се стори интересно. Луда глава е и пълна с щури истории, включващи мъже, пътувания и диви емоции. С нея никога не знаеш къде ще се окажеш в края на вечерта. И това й е най-хубавото.

Втората ми приятелка е свежо, артистично и сладко "Мохито". Тя има невероятен усет за различното и интересното. Не спира да търси новото. Интересува се от много неща и има нюх към всичко арт - ходи по такива места, слуша такава музика. Чете книги, за които трябва да имаш сетива, за да им се насладиш и да оцениш. От нея винаги можеш да научиш нещо интересно. Посреща неочакваните неща с отворени обятия. Най-страхотните места, на които сме ходили, винаги са нейно откритие. Най-интересното е, че мисли много прагматично и е здраво стъпила на земята. Ама, че странна комбинация. Как да не я обичаш!

Третата ми приятелка е класическото и стилно "Mартини". Кой не обича мартини? Тя е по-спокойна и премерена в думите и действията си. Винаги казва точните неща, на точното място, в точното време. Тя вярва в романтиката и красотата на живота и любовта. Смела е по пътя си към тази красота. Изобщо, тя вижда винаги доброто у хората и нещата. Може би в днешно време понякога трябва да умееш да тропаш с крак, и да поставяш себе си на първо място, но би било страхотно зa света, ако имаше повече хора като нея. Тя винаги може да те изслуша и да те развесели.

Другата "чаша на масата" е с ексремния вкус на Long Island - невероятна смесица от силни и на пръв поглед несъвместини съставки. Да, тя определно е лонг айлънд. Не само защото има зашеметяващо дълги крака, но и защото самата тя е смесица от всичко по малко.Тя обича спорта, учи право и чете дебели книги. В същото време често прекарва дългите летни нощи на най- яките партита в града. Има ярка индивидуалност. Можеш да я видиш с елегантна рокля на високи токчета или с кецове и мъжка риза.С нея си гарантираш силни усещания и много спомени за следващия ден. Nice, a ?



Последния елемент, без които компанията нямаше да е същата, е "Синя лагуна". Не само защото това момиче е изключително красиво и има най-прекрасните сини очи на света.Тя е човек, с когото можеш да говориш за всичко, на коготото можеш да се довериш, с когото можеш да се забавляваш на най- неочакваните места и с най-неочакваната компания. Тя просто умее да общува с хората и рядко някой остава безразличен към нея. Има големи цели в живота и успешно върви към тяхното реализиране. Постига всичко сама й е достойна за уважение, защото никога не избира лесния път. Когато я срещнах, имах усещането, че цял живот съм я познавала. Сега разбрахте ли защо без нея нищо нямаше да е същото?

Cosmopolitan, "Мохито", "Mартини", Long Island, "Синя лагуна" - това са 5 страхотни коктейла, които обикновенно не се пият в една и съща вечер. Но ние си знаем, че дори една напитка да липсва – във вечерта или компанията, няма да е същата. Затова обичаме да сме всички заедно.

А вашите приятелки какви коктейли са?