Елегантността на Chanel, успехът на Спилбърг, гениалността на Уди Алън, оригиналността на Вивиан Уестууд, духът на Далай Лама – това ни пожелаха 36.04% от вас за рождения ден на сайта. Ще добавим още няколко гласа и от нас, защото всички изброени са the best of the best. За това да издухаме конкуренцията като свещичка на торта гласуваха 23,78%. Ако съдим по бързо изгасналите пламъчета и по отнесената от въздушния вихър пудра захар от рожденденските мъфини – всъщност никаква конкуренция не остана.

Не забравяйте, че по случай нашата първа годишнина имаме много награди за раздаване - лични хороскопи в конкурса Връстниците на LadyZone и комплекти бижута с камъни Swarovski в креативната ни игра за интерпретация на нашето лого.

Красиви и всеотдайни жени - това е изречението, с което можем да обобщим останалите резултати от анкетите ни. Разпознавате ли себе си или вече махате отривисто с ръка, казвайки „Не, аз не съм такава”? Цифричките след бутончето „Гласувай” показаха точно това.

34,71% от гласувалите в анкетата Как се гримирате за парти споделят, че внимателно подбират дрехите, грима и прическата си. Няма как това внимание към детайлите да не даде впечатляващи резултати, нали? 23,8% слагат само спирала и червило и вече са готови за парти. Ние със сигурност можем да кажем едно – по-важно от фондьотена и ружа е настроението.

Ако след парти се отдадете на интимни ласки, значи грижите пред огледалото са дали резултат – или сте впечатлили нова плячка, или за пореден път сте доказали на любимия колко добър вкус има като е избрал именно вас. На въпроса Правите ли френска любов 50,9 % отговарят „Да, приятно ми е да доставям удоволствие”, при 13,7% желанието зависи от партньора. Гъвкавият език определено може да бъде инструмент за доставяне на удоволствие. Стига да знаеш как да го използваш.

Гъвкавото въже също може да достави удоволствие, но само на смелчаците, които го използват и скочат с бънджи. 36,87% от гласувалите в анкетата Бихте ли скочили с бънджи обаче отговарят, че не са толкова смели, че да го направят. 42,25% отдавна го плануват, но все още не са осъществили идеята си. 14,36% пък са категорични, че биха скочили с бънджи само ако някой е опрял пистолет в челото им.

Ние няма да вадим пистолетите (поне засега), но се надяваме, че съвсем доброволно ще гласувате в новите ни анкети:

Коя е най-красивата българка?
Слагате ли си изкуствени нокти?

Бихте ли се записали на народни танци?
Кино или филмче вкъщи?
Обичате ли да се гушкате след секс?