Списание People обяви актрисата Сандра Бълок за жена и най-желана актриса за 2010-а година.

Според списанието, Бълок имала доста тежка година и начина, по който се е справила с всички трудности е причината, поради която феновете са избрали именно нея за жена на годината.

Първо актрисата спечели, първата за кариерата си, награда „Оскар” за великолепната си роля във филма „Сляпата страна”, ( който между другото отбеляза невероятен успех, като събра приходи от над 310 милиона долара),  а ден преди това бе „отличена” с антинаградата „Златна малинка”.

Малко след като спечели "Оскар" Сандра разбра, че мъжът, за който е омъжена от 5-години й изневерява, след което се разведе. Малко след това осинови дете – малкия Луис Бардо и се превърна в самотна майка.

46-годишната актриса стоя далеч от светлината на прожекторите и понесе тежкият момент в живота си оптимизъм, чувство за хумор и грация.

„В живота понякога се случват неприятни неща, но Сандра се съсредоточава върху хубавата част на живота”, споделя източник близък до актрисата. „ Появата на сина й е едно от онези хубави неща, които й помагат в живота”, допълва приближения на Бълок.