Летният сезон вече отдавна е зад гърба ни, което води и до неизбежната нужда за обновяване на гардероба ни. Ако ви се иска да се поглезите с нещо марково, но не непременно чисто ново, можете да разгледате предложенията за сайтове, които не само продават, но и купуват използвани луксозни дрехи и аксесоари. Вижте кои са те:

Yoogy’s closet

Снимка: Yoogy’s closet

Юджиния „Yoogy” Хан е един от създателите на Yoogy’s closet и моден експерт във всяко едно отношение. Идеята зад уебсайта се поражда, благодарение на желанието ѝ купуването и продаването на  използвани маркови стоки да бъде също толкова лесно и безопасно, колкото и на нови такива. Саймън Хан е партньорът на Юджиния и то не в едно отношение. Той се грижи за софтуерната страна на бизнеса, опитвайки да предостави на клиентите си безпроблемно използване на Yoogy’s closet.

Hardly Ever Worn It

Снимка: Hardly Ever Worn It

Hardly Ever Worn It е интернационален онлайн пазар, който предлага купуване и продаване на маркови стоки в цял свят. Зад бранда стоят хора като Шарън Уолтър-Фъргюсън – създател и главен изпълнителен директор, сър Джон Хагърти – световноизвестен рекламен агент, Стюарт Хигинс – бивш главен редактор на The Sun, и много други, грижещи се за първокласното изживяване на всеки клиент.

Rebagg

Снимка: Rebagg

Rebagg е независима компания, която предлага лесен достъп до маркови чанти от брандове като Hermes, Chanel, Celine, Louis Vuitton и други водещи имена в модния свят. Плащат веднага и улесняват купуването на 100%.

Vestiaire {Collective}

Снимка: Vestiaire Collective

Vestiaire Collective се повява през 2009 година в Париж, Франция. Идеята зад сайта е да предлага на аудиторията си специално отбрани маркови стоки с високо качество. Всяка седмица повече от 20 000 артикула биват избирани от специалисти, които по-късно биват добавяни към каталога, който се гордее с 400 000 постоянни продукта. Сайтът е известен със строгия си контрол за качество, гарантирайки проверка на всеки постъпил артикул.