Рийз Уидърспун смята, че може би има нужда от терапия.

34-годишната актриса, която има две деца – Ава на 11 и Дикън на 7, с бившия си съпруг Раян Филип, никога не се тормози над проблеми и винаги продължава напред след болезнен опит, но не е убедена, дали това е правилния подход за живота.

Любимата ми фраза е на Марта Стюарт: Имам краткотрайна памет, когато опира до болезнени спомени”, споделя актрисата.

Имам много странна памет и умея буквално да изтривам неприятните неща от съзнанието си. Може би това не е много здравословно и вероятно се нуждая от консултация с психолог, но не се тормозя. Просто продължавам напред и това е.”, допълва Рийз.

Звездата от  “Секс игри”, която в момента излиза с холивудския агент Джим Тот, също сподели, че не съжалява за развода или за някоя от другите си провалени връзки, защото всяко негативно нещо, което се е случило в живота й, я е направило жената, която е днес.

Пред списание Entertainment Weekly тя сподели: “ Да, случва се да чувствам развода си като костюм, който понякога ми се иска да сваля от себе си”.

Всички имаме неприятни спомени и преживявания. Дали е добра идея да ги подтискаш или е по-добре да си честен пред себе си? Какво мислите вие за философията на актрисата?