Риана, талантливата и провокативна певица, заяви, че напоследък се чувства зряла жена и вече няма проблеми с това да бъде по-женствена.

Според нея горният факт се отразява не само на начина, по който се чувства, ами и на стила й. И пояснява: „Сексуално сега съм настроена за флиртове, не толкова защитно или пък агресивно. По-женствено е.”

Изпълнителката на “Rude Boy”, която между другото стана известна на крехките 17 години, често се пита дали пък не е направила твърде много неща в прекалено ранна възраст, но призна, че е изключително амбициозна и има още много неща, които иска да постигне в живота си.

„Тази мисъл постоянно се върти в главата ми. Особено, когато мисля за това, което искам да направя още. Винаги си поставям на пръв поглед непостижими цели и после ги надминавам. „Не съм направила достатъчно. Не съм направила достатъчно.” И после си мисля – „Какво толкова, ти си на 22!”, казва Риана.

Освен, че решена да смекчи иначе сексуално агресивния си стил, за сметка на по-женствено излъчване, тя успя да основе и своя собствена компания на име "Rihanna Entertainment". Причините да направи това сега? Чувствайки се по-зряла, тя се смята за готова да се справя подобаващо сама с бизнес аспектите на кариерата си.

„Не можеш да поемаш твърде много отговорности, ако не можеш да се справяш с тях по отговорен начин.” – споделя още пред списание USA Today звездата от Барбадос. И добавя: „Затова изчаках да дойде правилният момент. Той е сега. Бизнесът е нещо, за което е необходимо да съм много по-сериозна. Чувствам се наистина възрастна, правейки това. Накара ме да порасна.”

Ние й пожелаваме да не пораства твърде бързо, но всеки преценява сам за себе си, както се казва.