Провокативната изпълнителка не спира да ни удивява – всичките й фенове се чудят с какво още може да ги изненада Риана. Ето го и отговорът, който барбадоската красавица сервира през изминалия уикенд – певицата е похарчила цели осем хиляди долара за стриптийзьорки.

В събота изпълнителката на „Diamonds” разпускала в Маями, и по-точно в стриптийзбар „Кралят на диамантите”, където останала няколко часа и се наслаждавала на това как танцуващите момичета кършат тела на песните й.

Снимка: Splash/Guliver Photos



От tmz.com съобщават, че 24-годишната красавица е обърнала специално внимание на една от танцьорките, която се сочи за известна в бранша, на име Реми Ред.

Както винаги, Риана държи феновете си в Туитър в течение на всичко, което се случва с нея. От въпросната вечер Рири постна снимка в профила си, на която е заобиколена от долари, под която написа:

Снимка: Туитър



„Миналата вечер една от фантазиите ми се сбъдна! Видях стриптийзьорки от „Кралят на диамантите” да танцуват на за мен на стрип песента, която направих!”


Твърди се, че в клуба е била и приятелката на Риана – Кейти Пери, която се присъединила по-късно и останала до сутринта.