Грижата за кожата е на първо място, когато искаме да изглеждаме добре. Преди всичко e почистването – масова практика е сутрин то да се пренебрегва, но този ритуал има ценна роля за красотата на лицето ни. Хидратацията също е ключова – не забравяйте да слагате подхранващ крем независимо от типа на кожата ви, но не пренебрегвайте и поддържането на добър воден баланс на организма си и пийте достатъчно течности през целия ден.

Да, използването на бяла козметика е в основата на здравия вид на лицата ни. Но няма дори да опитаме да отречем – ние сме суетни и искаме да подчертаваме естествените си дадености. Тук дясна ръка е декоративната козметика. В основата на добрия грим е именно изравненият тен на кожата. На помощ идва BB кремът от серията Nutra Effects на AVON.

Най-силна негова страна е хибридния му характер – той е едновременно декоративна и бяла козметика. Съчетава хидратация, корекция на тъмните кръгове около очите и зачервяванията по лицето и цялостно перфектно покритие, което не запушва порите. Предлага се в два варианта – матиращ и озаряващ, като всеки от тях има два перфектно адаптиращи се към кожата нюанса.

Трябва ви причина да го пробвате? BB кремът ще намали видимостта на несъвършенствата и ще подобри цялостния вид на кожата само след една седмица. И ако още не продуктът не е оглавил уишлиста ви, ви даваме още една причина за заслужено челно място. Със своя SPF 15 кремът е перфектен за лятото, когато слънцезащитата е задължителна. Погрижете се за себе си. И се поглезете.