Гримът заема съществена част от сутрешния разкрасителен ритуал на една жена. Още по-важно за нас е той да бъде добре осъществен. В зависимост от времето, с което разполагаме можем да си осигурим безупречна визия, която да извържи целия ден. 

Днес представяме три сценарии, които независимо от времето, ни позволяват да се приготвим подобаващо. 

Ситуация #1 - Имате 5 минути за грим 

Будилникът, звъни, но не го чувате - успали сте се. Имате броени минути, за да се приготвите и тръгнете на работа. "Кое по-напред!" - си казвате лутайки се между банята и спалнята. Имате пет минути, за да се гримирате. Спокойно. В подобни ситуации е препоръчително да заложите на добре изгладения тен, така че излъчването ви да бъде бодро и красиво. 

Снимка: Movie Cosmetics

За тази цел е важно да измиете добре лицето и да хидратирате кожата. След това да нанесете своята основа, която ще изгладите тена. В случай, че искате да прикриете малки недостатъци по кожата, може да ги заличите използвайки коректор. 

Ситуация #2 - Разполагате с допълните 5 минути - общо време - 10 мин. 

Готови? старт! Когато имате сравнително повече време освен тена на лицето, може да изберете частта, която най-много харесвате и да я подчертаете. Дали ще сложите спирала или ще подчертаете скулите, това е въпрос на личен избор. Ако можем да си позволим да ви дадем съвет, препоръчваме да акцентирате върху устните с ярко червило.

Така излъчването ви ще бъде неотразимо и естествено красиво. 

Ситуация #3 - Алелуя! Имаме 15, за да се гримираме. 

Колко от нас могат да се похвалят с толкова много време за козметичния сутрешен ритуал? В този случай имаме лукса да обърнем повече внимание на погледа - прозорец към душата на една жена.

Заложете на изящно изрисувана очна линия на горния клепач и спирала. 

След като намерихме решение за това как да се гримираме за отрицателно време, дойде време да играем заедно. Една от вас ще спечели професионален грим с козметика MOVIE, несъдържаща парабени и вредни за кожата химични вещества. Красивият подарък е предоставен от център за красота TERRA Spa

За да участвате, отговорете правилно на въпроса: 

- Какъв е произхода на MOVIE Cosmetics?

Споделете своя отговор като коментар към тази статия. В края на месец ноември ще изтеглим щастливеца, който ще има възможността да се наслади да тази изключителна грижа за лицето.