Ставаш рано сутринта, взимаш бърз душ и денят ти започва стремглаво. Бързаш да направиш кафе и закуска на любимия ти човек, а след това се приготвяш за работа. Понякога успяваш да отскочиш и до фитнеса преди началото на работния ден – все пак трябва да излгеждаш добре! Тонусът и самочувстивето са определящи за успеха ти. Може би дори оставяш децата на училище по път за работа, докато вече водиш разговори по телефона с важни клиенти. Отдадена си на кариерата си, защото за теб не е достатъчно да се справяш просто „добре”. Даваш всичко от себе си и очакваш същото и от останалите. В края на деня вече имаш план – ще изненадаш любимия с вкусна вечеря или пък ще пиеш по коктейл с приятелки в онова готино заведение. Не знаеш как, но през уикенда успяваш да изчистиш, изпереш, изгладиш, да се видиш с приятели, да идеш на разходка с любимия ти човек и дори да се погрижиш за себе си.

Спри за малко и се огледай – ти си супержена!



Може би не си даваш сметка, но това е факт. Докато ежедневно жонглираш с хилядите задачи, които имаш, и непрестанно се превъплъщаваш от майка в добър професионалист, изкусителна дама, добра приятелка и грижовна дъщеря, имаш нужда от това признание. Имаш нужда от някой, който да те отмени, за да се отдадеш на заслужена почивка. Точно тук се появяват „перфектните партньори” Ariel и Indesit. Именно защото знаят за твоите неподозирани суперсили и искат да ти се отблагодарят за това, което си, те ти спестяват време, което да посветиш изцяло на себе си. С Ariel и Indesit ще постигнеш безупречно пране дори на кратка програма и ще можеш да откраднеш още време за себе си, в което да се насладиш на живота без да правиш компромис с резултатите.

 

Със сигурност не си единствената жена със суперсили сред приятелките ти!

И със сигурност си се замисляла колко хубаво би било някой да го признае на всеослушание. Ако е така, имаш възможност да го направиш, благодарение на Ariel! Посети страницата ни във Фейсбук, номинирай себе си и приятелки и спечели специално признание за това, че си супержена.