.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Принц Уилям: Шокът от смъртта на майка ми никога не ме е напускал

Евгений Милов | преди 1 година
Принц Уилям
Снимка: Getty Images
Преди дни принц Хари сподели за психичните проблеми след смъртта на принцеса Даяна

Принц Уилям заяви, че шокът от загубата на майка му никога не го е напускал, въпреки изминалите две десетилетия от внезапната смърт на принцеса Даяна при автомобилна катастрофа в Париж през 1997-а, когато херцогът на Кеймбридж е едва 15-годишен.

"Знаеш ли, загубих мама като много малък"Тази година се навършат 20 години от смъртта на принцеса Даяна

"Хората казват, че шокът не може да продължи толкова дълго, но това не е така - изобщо не те напуска през целия ти живот, просто свикваш да живееш с него", насърчи принц Уилям преживелите травматични събития да говорят за болката и проблемите си, като единственият правилен начин, с който да ги разрешат.

Преди два дни принц Хари сподели за психичните проблеми след смъртта на принцеса Даяна като част от кампания "Heads Together", целяща да привлече общественото внимание върху проблемите за психичното здраве, както и да окуражи хората да говорят открито за емоционалните си проблеми, вместо да ги потискат у себе си.

Принц Хари бил "пред тотален срив" след смъртта на принцеса ДаянаБританският престолонаследник проговори за тежките психични проблеми след загубата на майка си

Гледайте изповедта на принц Уилям в предаването "Mind Over Marathon" на BBC, посветено на страдащи от психични проблеми хора, които ще участват в Лондонския маратон.

Принц Уилям
Снимка: Getty Images
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?