На 22 октомври 2017 (неделя) в и около средновековната крепост „Боженишки Урвич”, намираща се край с. Боженица (20 км северно от Ботевград), ще се проведе Приключенски многобой, отворен за всички почитатели на високия адреналин, които имат навършени 12 години.

Сред екстремните предизвикателства ще са катерене и спускане по скални отвеси под крепостта „Боженишки Урвич”, проникване в пещера, задачи с ориентиране и логика, умения за стрелба с лък. По-лежерно настроените посетители ще могат да се забавляват с музикални изненади и допълнителни игри и развлечения на поляната под крепостта, да се изкачат по алеята до хълма, за да се насладят на удивителните панорамни гледки, и да посетят скалния параклис, разположен на най-високото място в пределите на крепостта.

Водещ на събитието ще е певецът и радиоводещ Теодор Койчинов – Тео. Петима късметлии от посетителите ще получат и екстремен подарък – ваучер за моторен полет с паратрайк!

Всички ентусиасти, които желаят да се включат в състезателната част на Приключенски многобой Ботевград 2017, могат да се запишат във Фейсбук страницата на събитието (натиснете бутона Регистрация).

Изпитанията от многобоя ще преминават с помощта на професионални инструктори и при взети всички мерки за безопасност.

Входът за събитието е свободен, всички забавления и атракции са безплатни.