Джанет сподели в интервю, че когато била още неизвестна тийнейджърка, често ставала жертва на подигравки от страна на братята си.

Майкъл Джексън най-редовно й се подигравал заради пухкавия задник, съобщава БГНЕС. Това обаче било нищо в сравнение с нарицателните, които ползвали останалите в обръщенията си към бъдещата звезда. Те я наричали „кобила”, „прасе” и „крава”.

Това комплексирало ужасно Джанет и тя години наред не могла да се отърве от сянката на недоволство, която изпитвала към фигурата си.

"Идеше ми буквално да си удрям главата в стената, защото не се чувствах привлекателна. Изобщо... доста болка имаше в моя живот", споделя 44-годишната певица.

Това обаче далеч не е всичко. Баща й често я пребивал от бой, а братята й изобщо не се трогвали от този факт. Кралят на попа дори й казвал, че трябва да я бият с колан или въже, а после да я размажат в стената.

Що се отнася до отношението на Джанет към най-известния от братята й, то също е противоречиво: „Имаше моменти, в които ме разсмиваше, и други - в които ме разплакваше", споделя звездата в същото интервю.

За своето нелеко детство Джанет разказва в книгата си "Истинската "ти": Пътуване към намирането и заобичването на себе си".