Коледа е и е крайно време да решим какъв коледен подарък да изберем за него в последния момент.

Баща, син, съпруг, брат или просто приятел, със сигурност често сте изпитвали затруднения относно избора на подходящия подарък за определен мъж. Ето няколко идеи, които си заслужават вниманието и които ще ви помогнат да направите точния избор.

Това са последни поколение модели от дигиталния свят и не само:

#Смартфон

Един от най-успешните и иновативни смартфон модели е този на марката Lenovo. Казва се Lenovo A7010, и притежава 8-ядрен процесор и 32GB вътрешна памет. Отличава се метална сребриста рамка, профилът пък е с дебелина от 9.15 мм, при тегло от 150 грама.

Снимка: Press office

На разположение ще имате 5.5-инчовия дисплей. Смартфонът притежава и скенер за пръстови отпечатъци, като той може да се види в задната част, точно под основната камера. Ще го откриете в магазините на Technopolis.

#Универсална авто-стойка за смартфони и GPS

Елегантна стойка за кола CRAB XL, подходяща за всички модели телефони с ширина 40-85mm и височина – 50-160mm. Стои изключително дискретно зад телефона след поставянето му.

Снимка: Press office

Монтира се лесно, има два вида щипки, които се захващат на вентилационните отвори на автомобила. Страничните подпори са с гумена подложка. Ще я откриете в магазините на Technopolis.

#Парфюм - Christian Dior Sauvage за мъже

През септември 2015 г. дизайнерската къща Christian Dior пусна най-новия си аромат за мъже Sauvage. Парфюмерист на изданието е Francois Demachy, а лице на мъжката парфюмерийна серия на бранда е неустоимият холивудски актьор Джони Деп.

Сюрпризирайте любимия мъж – син, съпруг, брат или баща, с великолепната комбинация на ухания от сечуански пипер, калабрийски бергамот, цитрус и мускус. Ще ги откриете в грамаж от 60 и 100 мл под формата на тоалетна вода, в изчистен стъклен флакон, оцветен в тъмносиньо.

#Слушалки

Едва ли ще се намери мъж, който да не остане доволен от този възхитителен подарък.

Снимка: Press office

Сред най-новите продукти, които ще откриете в магазините на Technopolis, е този уникален модел K815 BLACK на марката EDIFIER с гаранция 24 месеца.

#Лаптоп

Избрахме на вниманието ви този атрактивен и елегантен модел Acer Aspire E3-112 Intel N2840. Моделът впечатлява със своя изключително красив сребрист корпус и богат набор интерфейси. Невероятно компактен и лесен за пренасяне.

Снимка: Press office

Едно от големите предимства на лаптопа е удивителният енергийно ефективен процесор, който ликвидира необходимостта от вентилатор вътре в корпуса. Липсата на такъв го прави изключително безшумен и удобен за ползване. Acer Aspire E3-112 е най-продаваният нетбук в Спийд компютри от няколко месеца насам.

#3D Очила за виртуална реалност Xmart, с NFC чип и лента за глава

Google Cardboard са един от последните проекти на гиганта в IT сферата. Идеята е да се насладите на виртуална реалност на възможно най-ниска цена.

Снимка: Press office

За да се постигне това Google са разработили своя продукт с най-евтиния възможен материал, а именно – картон. Продуктът VR Cardboard е вдъхновен от Google Cardboard – запазена марка на Google Inc.

#Часовник RADO Rado

DiaMaster Automatic Chronograph XXL е най-новият модел часовници на световноизвестния швейцарски бранд. Притежава уникален метален вид, създаден от стопроцентова високотехнологична керамика.

Би могъл да се превърне във великолепен подарък за всеки мъж със стил и класа. Ще го откриете в пет различни варианта, сред които черен матов модел, черен лак, изчистен и класически. Разпространява се в България в бутици Giulian - официален представител на марката в страната.

#Конзола: PLAYSTATION 4

PLAYSTATION 4 BLACK е най-новата гейминг състема е последно поколение игрови технологии. Създадена съвместно с някои от най-брилянтните умове в индустрията на Sony, PlayStation 4 обещава уникално преживяване на всички почитатели на видео игрите. Така че, не се колебайте нито за миг.

Снимка: Press office

Ще го откриете в магазините на Pulsar Games и Technopolis.

#Таблет

Един от най-впечатляващите модели таблет през последния месец е този на Acer Predator 8. Отличава се с екстравагантен дизайн, състоящ се от комбинация на няколко цвята и материали на изработката.

Снимка: Press office

Моделът си заслужава и заради мощния си мобилен чип от Intel, с 8-инчов IPS Full HD дисплей, както и с 4 говорителя за мощен и качествен звук. Явно геймърите ще бъдат особено впечатлени. Мястото е Technopolis.

#Видеокамера за автомобил

Чудесна идея за подарък е тази елегантна видеокамера PRESTIGIO ROADRUNNER 710X RED, пригодена за снимки както ръчно, така и автомобил по време на шофиране.

Снимка: Press office

С режим за фотоапарат, позволява да се създадат прекрасни природни пейзажи от движение. С 32 MB вградена памет. Има крепеж и за велосипед. Ще я откриете в магазините на Technopolis.