Съвсем в стила на „ние питаме - вие отговаряте” решихме да направим обобщение на резултатите, които получихме от симпатичните анкети, които попълвахте, защото се оказаха доста любопитни.

Например, оказва се, че – 44, 79 % от вас са изкарали празниците в домашна обстановка, но те са направо щастливци, защото цели 37,4% изобщо не са имали ваканция. 7,89% пък са се отдали на полезни и приятни занимания високо в планината – ски или сноуборд, а останалите са предпочели почивка в някоя топла страна (2,21%). Със СПА и масажи са се глезили 4,73%, а други са избрали бягство в провинцията - 3,79%.

Сексуалният живот обаче изглежда при всички е на доста добро ниво. Цели 37,95% от дамите, гласували в анкетата, са посочили, че измислят нови техники за съблазън всяка седмица. 21,99% го дават по стария начин, който изглежда е напълно задоволителен за тях (браво!). 13,2 % пък смятат, че половинките им трябва да се поизпотят, ако искат разнообразен сексуален живот, защото дамите и без това правят всичко сами.

Цели 20,99% пък разчитат на идеи от наша страна и ние се стараем да правим всичко по силите си - в рубриката Интимно.

През зимата кожата е подложена на голямо изпитание - заради студа, влагата и ниските температури. Затова се поинтересувахме как успявате да се поддържате свежи и прекрасни, каквито сме сигурни, че сте. 38,16% от вас ползват усилено подхранващ крем. 22,38% пък не правят нищо кой знае колко по-различно от обикновено. Дали причините за това се крият във факта, че вече сте открили идеалната козметика за вас или просто сте твърде заети, това не знаем. Но е интересно, че 16,73% от читателките на LadyZone.bg ползват само хидратиращи продукти, а 6,6 се придържат към добре изпитаните домашни маски, които, често се оказват по-ефективни от всякакви скъпи козметични продукти.

6,12% просто се гримират по-малко, за да предпазят кожата си от прекомерно изсушаване, но както вече разбрахме, повечето дами не са склонни да се отказват от разкрасяващите средства, независимо къде отиват.

Разбираемо, празниците са се оказали голямо препъни камъче за цели 57,86 % от вас (a, и за нас). Солидните гощавки през почивните дни пък не са били проблем за 14, 55%, тъй като смятат, че е нормално да се хапва повече през студените месеци. Причината? Липсата на енергията, която слънцето ни дава през лятото.

18, 94% пък са решили твърдо, че ще се стегнат и имат воля за това. Дано да са успели. Но дори и да не са, могат да почерпят пример от 6,89%-те дами, участвали в анкетата, които смятат, че нямат никаква нужда от ограничаване на храната.

Книгите, които предпочитате са най-вече на езотерична тематика, за самопощ и себепознание. Цели 27,4% обичат да научават повече за себе си чрез страниците на романите, които си купуват. Почитателите на чиклитите и любовните истории са с не много по-малко – 22,43 от участничките в анкетата предпочитат „дамските” истории.

Трилърите, ужасите и кримките са любими на 21,29% от вас, а само 9,3% харесват фантастичните романи. Твърде заети за книги се оказаха 14,41%, но затова пък те си открадват по минутка-две за любмото списание. Само 5,18 от читателите на LadyZone не обичат да четат, освен в интернет.

И за финал: според много от вас (31,33%) на мода отново се завръща синият цвят. 24,8% пък предпочитат лъскавите цветове, а 23,11% смятат, че по-земните и неутрални тонове ще бъдат особено актуални през този сезон. Според някои – лилавото е особено силна тенденция, а зеленото е фаворит на 14,29% от вас.

И така, благодарим на всички гласували до момента.

Сега, след като научихме, че мъжете вече могат да контролират половинките си и верността им с помощта на хапче, ние искаме да разберем - Бихте ли простили изневяра?

Очакваме с нетърпение да научим какво мислите по въпроса.