Един от любимците на българската публика се завръща в YALTA CLUB, за да зарадва за пореден път феновете на електронната музика в голямата зала на клуба – Paco Osuna ще разтресе стените на столичния клуб този петък (10 март) в компанията на Philip Chernikov и Diass.

С над 20-годишна кариера зад гърба си Paco Osuna е един от най-разпознаваемите испански диджеи в индустрията. Печелил е някои от най-важните награди в Испания, като тези за най-добър изпълнител, най-добър техно диджей и диджей на годината, както и тези за най-добър продуцент и най-добър ремикс за Plastikman-Ethnics, дадена му от DJ Mag.

Като диджей, той е напълно усъвършенстван и дълбоко осъзнат, когато става въпрос за звукова естетика. Всеизвестно е, че за Paco е изключително важно да подновява и преоткрива себе си. Музикалната монотонност никога не е опция за него, когато се качва зад пулта.

Легендарният диджей винаги е имал специална връзка с България и точно това е причината да чуваме опияняващата му музика толкова често. Едно от последните му участия в България беше в края на 2015-а, когато направи едно наистина запомнящо се Takeover парти. След това го чухме отново на Solar Easter 2016, където хиляди се отдадоха на поглъщащия му бийт и светлинни ефекти.

Едно е ясно – всички отминали събития, на които е присъствал Paco Osuna, дават предпоставка за още едно преживяване, изпълнено с качествен саунд в компанията на един от най-успешните испански диджеи и двама от най-успешните и талантливи български такива. Билети могат да бъдат закупени в YALTA CLUB на цена от 30 лв.