"Най-сладкото бабе на света" - така Орлин Павлов нарича баба си, която днес празнува имен ден. Хората на тази възраст със сигурност приемат вниманието и гостуването на внуците като най-големия подарък за празника. Не можем да не отбележим, че Орлин винаги се е отличавал с галантно отношение и тактичност към околните. А заради доброто му фотографско око, можем да се насладим на този кадър.

 

Ако не харесвате студа и снега, бягате на топло. Така направи моделът Жизел Бюндхен, която започна 2016 година в слънчев Сингапур. 35-годишната красавица публикува много позитивна снимка с послание към феновете си в началото на годината, с което още веднъж показа своето еко съзнание. 

Снимка: facebook.com/Gisele

"Промяната, която искаме да видим в нашия свят, винаги започва с нас самите. Нека тази нова година донесе повече разум в начина, по който се отнасяме едни към други, към себе си, към вселената, към природата, която ни заобикаля."

Много от феновете препоръчват на Жизел да стане веган, защото според тях това е една от стъпките за спасяването на света. И макар тя все още да не е приела тези режим и философия, учи децата си, че отношението към животните трябва да е като към нормални живи същества, а не като към храна. 

Снимка: facebook.com/Gisele

Григор Димитров също се порадва на началото на годината по бански.

А Дейвид Бекъм, Виктория и децата им се радват на топли слънчеви лъчи през зимата.