Всичко е добре, когато завършва добре! Орландо Блум изля душата си в американското телевизионно шоу на Кати Курик, което ще бъде излъчено днес – 36-годишният британски актьор все още обича австралийската манекенка Миранда Кер и заяви, че винаги ще я подкрепя.

Миранда Кер цензурира своя гола снимка в Туитър >>>

"Ние се обичаме един друг. Ние сме семейство. Ние ще присъстваме в живота си един на друг до края на нашите дни. Няма никакво съмнение, че заради нашия син и всичко останало ще се подкрепяме и обичаме като родители на Флин", сподели актьорът от „Хобит”.

Бабата на Миранда Кер й дава съвети за съблазняване >>>

Блум и Кер показаха нагледно, че наистина имат намерение да продължат отношенията си, въпреки раздялата, след като бяха забелязани на разходка със сина им по улиците на Ню Йорк.

Миранда Кер: Майчинството е най-хубавото нещо! >>>

"Понякога животът не се развива точно както сме го планирали или надявали. Но за щастие и двамата сме зрели хора – аз съм на 36 години, а тя на 30. Ние сме професионалисти. Обичаме се и се грижим много един за друг. Но от всичко най-много обичаме нашия син", допълни актьорът.

Миранда Кер роди син на Орландо Блум >>>

Бившата звездна двойка обяви раздялата си миналия петък. Всъщност двамата се били разделили още преди няколко месеца, преди да го огласят публично.