Най-изненадващият резултат от анкетата беше този – гледаме и викаме за отбора повече и от мъжа до нас. Така поне са заявили 32,4% от гласувалите. Явно сред вас има сериозни футболни фенки. Оле, олеее…
И защо не – спорт е това, не шега работа.

Около 10% по-малко са тези, които използват момента, за да си вземат чантичката и да обиколят магазините.
И защо не – той сигурно няма и да забележи, че липсваме.

13.33% предпочитат да се грижат за любимия и в поредната футболна драма, като изстудяват бирата и му я носят.
И защо не – бирата е най-хубава, когато е студена.

Но според коментарите към анкетата истината е съвсем друга – мъжете ни не гледат мачове. С това определено разбихме един от най-популярните митове – че мъжете се интересуват само от футбол. За другите им слабости - колите и жените, ще си говорим друг път.
И защо не – по-добре нас да гледат, не тв екрана.

Най-неизненадващият резултат от анкетата беше този - шоколадът е най-голямото ни кулинарно изкушение. 47,02% от гласувалите си признават, че не могат без него. Колкото и да ни се иска да водим здравословен начин на живот, всъщност си падаме по бургери, сандвичи, изобщо по всичко нездравословно (21,56%). Определено към законите на Мърфи трябва да добавим и този – „Най-вкусните неща винаги са нездравословни.”

И въпреки слабостите си, сме винаги красиви - с перфектен маникюр главозамайваме колежките (40.17%) и със самочувствие - държим да си получим предложението за брак от него, с падането на колене и всичко останало (45.17%).