На първи март си връзваме мартенички за здраве. На първи март си пожелаваме зимата вече да си отива. На този първи март е време и за раздаване на подаръци. Естествено че не сме забравили за вашите забавни, емоционални и поучителни истории, които сте преживели и които са ви накарали да тръпнете от щастие, от мъка, от вино, да сте опиянени от човека до себе си и от жестовете, които прави всеки ден за вас.

За най-смелите, които дръзнаха да си разкажат историята, които посмяха да споделят с всички във форума техните емоции, забавни случки и поучителни разкази, ще има награди. Ето кои са печелившите в трите ни категории:

Най-емоционална история
MiraFame – заповядайте да прочетете историята й

Най-забавна история
Jilibon43 – заповядайте да прочетете историята й

Най-поучителна история
папи - заповядайте да прочетете историята й

Те ще получат приказен комплект, брандиран с логото на LadyZone, който включва красив термос и кокетно огледалце, за да си мислят за женския свят всеки път, когато пият горещо кафе и се оглеждат, за да се уверят, че са най-красивите!

Харесахме си и историите на vip4e и Afrikankata. С цъкване върху потребителското име също можете да прочетете техните истории.

Те ще получат поощрителни награди от нас - кутия с шоколадови бонбони, брандирана с логото на LadyZone.

Ами, на печелившите да им е честито, и нека не забравят да се свържат с нас, за да си получат наградите - изпратете ни трите си имена, потребителското име, с което сте регистрирани (никнейм), точен адрес, в коя от игрите ни сте спечелили и телефон за контакт. :)