Двайсет и четири годишният танцьорът Брахим Зайбат, който е гадже на 52-годишната звезда от няколко месеца – настоява, че се чувства прекрасно да обича една от най-известните жени на света, както и че светлината на прожекторите не го е променила.

Говорейки за случващото се с връзката между него и Мадона, след като тя вече е публично достояние, той призна пред британското списание Grazia следното: „Не бих казал, че нещата между нас се движат твърде бързо. Животът ми не се промени наистина. Все още съм си същият човек. Не съм някакво ревниво хлапе, докато чувствам, че аз контролирам нещата, всичко върви много гладко. Не мога да търпя външни намеси и авторитети. Мадона и аз много си приличаме в това отношение.”

Брахим призна, че не е фен на музиката на любимата си, но е изслушал много от песните й, откакто са заедно. Той споделя: „Музиката й определено не е от типа, който бих си качил на ipod-а. Но както и останалоте хора и аз знаех всичките й хитове. А, откакто се срещнахме, изслушах цялата й дискография. Оказва се, че в последно време е добавила много хип-хоп и брейк денс в музиката си.”

По-рано тази година двойката се запознала чрез общ приятел, който поканил Брахим да танцува за едно от събитията на Мадона. Въпреки, че е трябвало да работи със звезда от подобна величина, дори икона, Брахим твърди, че не е бил нервен при първата им среща.

„Норман ме покани да танцувам за пускането на "Material Girl" (модната марка на Мадона) и й бях представен зад кулисите.  Тя ми благодари за изпълнението ми. Не се почувствах все едно съм срещнал някакво чудовище. Тя е жена, почти като всяка друга.”