Месец, след като сподели, че е станала майка за първи път, австралийската рапърка Иги Азалия разкри и името на новороденото – новина, която феновете й чакаха с нетърпение и постоянно предполагаха какво може да е избрала 30-годишната певицата. В сладко аудио Иги говори на бебето си.

„Бебенце, искаш да ми кажеш нещо ли?", пита майката, докато малкият се чува как гука.

Аудиозаписът е озаглавен „Аметист и Оникс“. Азалия е родена като Аметист Амелия Кели, от което съдим, че Оникс е името на първото дете на рапърката.

Фен на певицата отбелязва под поста, че имената на майка и син си отиват, защото и двете са скъпоценни камъни, а Иги отговаря „ние сме най-добри приятели завинаги“.

30-годишната австралийска изпълнителка за първи път съобщи, че е станала майка през юни в Story в Инстаграм, пишейки „Имам син“.

„Чаках подходящото време, за да го съобщя, но колкото повече време минаваше, толкова повече осъзнавах, че винаги ще се чувствам неспокойно да споделям толкова големи новини със света“, написа тогава Азалия.

В момента Иги се среща с рапъра Плейбой Карти, с когото се срещат през 2018 година по време на нейно турне. Двамата заживяват заедно 3 месеца, след като обявяват официално връзката си. До момента рапърката обаче не е потвърдила, че синът й Оникс е от Плейбой Карти.