За втора поредна година Сердика Център ще зарадва клиентите си със своя ексклузивен каталог, посветен на коледните празници – Christmas Gift Book. Неустоимите предложения за подаръци – било то за любимия човек, семейството, децата или приятелите, този път са поднесени върху специално подредена маса, включена като символ на щастливите моменти, в които човек се събира с най-скъпите си хора.


Следвайки празничната атмосфера за малките палавници са подбрани заредени с ярко настроение дрешки и играчки. За дамите и господата ще намерите куп страхотни идеи за подаръци – от ефектни аксесоари и нежни бижута, до промоционалните предложения на козметичните марки и мечтани предмети от магазините за техника и книжарниците в търговския център.


За финал – три великолепни предложения как да подредите масата в празничните дни, независимо от свободното време с което разполагате. И това не е всичко: всяка идея е придружена с нова рецепта, с която споделените с приятели и семейство моменти ще станат още по-вълнуващи и вкусни.


Разгледай Christmas Gift Book и си подари идеи за Коледа на:
http://serdikacenter.bg/christmas-gift-book.aspx#/1/zoomed