Всички сме толкова нетърпеливи пролетта да разцъфне, че резултатите от анкетата ни направо крещят: „цветя, дръвчета, птички, любов и разходки”. Очакванията на мнозинството от нашите читателки относно настъпващия сезон са свързани най-вече с хубавото време, което предразполага към разходка из планината. Събитието с нетърпение очакват 33.08% от гласувалите. Непосредствено след него с цели 31,55 на сто се нареждат въжделенията за цветя, пчелички и нова любов. Да дойде време за пролетна ваканция чакат 13.11% от читателките ни. 9.76% от отговорите сте отредили на пролетната умора, която пожелаваме тази година да ви подмине. С пасивна настройка са дали гласа си 7.16 на сто, които категорично заявяват, че пролетта е просто сезон като всички останали. Някои от вас свързват събитието с алергията си към полени. Радващ е все пак фактът, че те са едва 3.15%.

Несъмнено доброто, свежо и пролетно настроение е повлияло на почти половината от гласувалите в анкетата ни посветена на красотата. Попитахме ви: „Гланц или червило?”, а вие бяхте почти категорични: леки гланцове с нежни плодови аромати (48.86%). Темпераментни и със стил са 15.93 на сто от вас, които слагат червило през зимата и есента, а гланцът оставят за топлите сезони – пролет и лято. Няма никакво значение с какво „обличаме” устните си, тъй като рано или късно го изяждаме или се изтрива -  това мнение са заявили 14.79% от вас. Дамите, които предпочитат червило, заради по-големия избор от нюанси са цели 13.91 на сто. Все пак резултатите са красноречиви колко сме суетни в действителност, защото едва 4.49% слагат каквото им попадне в бързината.

Приключихме със суетата и се отправяме в интимния свят на жената – в онази му част, която не се вижда, но е от съществено значение за нашето самочувствие – бельото. Попитахме ви „Копринено или памучно бельо предпочитате?”. Да се чувстват секси независимо от материята предпочитат 38.96% от вас. След тях се нареждат дамите, които избират бельо само от чист памук (32.3%). Като истински жени – нежни, красиви и облечени в коприна се виждат 19.09 на сто от вас. На 5,77 % от нашите читателки пожелаваме скоро да намерят своя интимен партньор. Те са посочили, че нямат такъв, затова и бельото не е от съществено значение. Важното е все пак да се чувствате добре в своята кожа. Такова усещане без да носят бельо изпитват 2% от дамите.

И за да не ви занимаваме само с красота, суета и интимни неща се запътваме към следващите интригуващи резултати, посветени на здравословното хранене. А какво по-здравословно от рибата? Да си похапват от изкушението всеки път, когато имат възможност обичат 41.97%. Максимата, че рибата е важна част от храната спазват 23.44 на сто от вас. Малко по-мързеливо са подходили почти 19%, които обичат ястия с риба, но биха хапвали само ако има кой да готви. От здравословния деликатес са се отказали малко над 8 на сто, а други 2% я консумират заради ниското съдържание на калории. Радваме се, че има и фенове на риболова (1.98%), които не ги мързи преди да поставят храната на масата, да се потрудят за нейното улавяне.

И от масата ще направим един лъвски скок към червения килим, за да разберем от личния живот на коя българска звезда се интересуваме най-много. Процентите категорично показват, че сме много тактични що се отнася до тази част от битието на известните, тъй като 44.21% заявяват, че не обичат да надничат там. Както можете да се досетите резултатите никога не могат да са еднозначни и в тази връзка най-голямо любопитство проявявате към Слави Трифонов (20%), следван от още един много желан, но обвързан мъж – актьорът Асен Блатечки (15.79 на сто). Повече за личния свят на Николета Лозанова искат да разберат 7.37%, а от фолк дивите Андреа, Софи Маринова, Кали и Преслава се интересуват 6.32%. За Мария Илиева и Галка от бившата „Каризма” сте отредили скромното последно място – едва 1.58% искат да научат какво се случва с тях извън сцената.