Това със сигурност няма да е първото им събиране, след като преди седмици официално обявиха, че се разделят. Сексапилната изпълнителка и пилотът от Формула 1 имаха много ангажименти, които не им позволяваха да са заедно през повечето от времето, което беше и основната причина за раздяла. Но явно Никол Шерцингер се е почувствала самотна без Луис, защото американските медии пишат, че тези дни тя летяла до Монако специално, за да види своя бивш любим.



Източник на вестник “Daily Star” заявил: „Луис не се състезава вече почти месец, а Никол имаше малко свободно време, така че реши да отиде да го види.”

Двамата постоянно говорели по телефона и Хамилтън категорично заявил, че иска отново да се съберат.

Ясен знак за тяхното събиране беше и фактът, че състезателят от Формула 1 посвети последната си победа в Hungarian Grand Prix именно на изпълнителката на “Boomerang”.



Това разчувствало Никол, но тя все още не е убедена дали е готова за ново събиране. Разговорите предстоят, както и приятните новини за звездната двойка. Нека не забравяме, че малко преди да обявят раздялата си, Луис се готвеше да предложи брак на чаровната си половинка...