Преди известно време Холи Бери беше казала, че няма да се омъжи за пореден път, но изгледите са, че ще го направи за трети. Актрисата потвърди, че е сгодена за гаджето си Оливие Мартинес, с който са заедно от около 2 години.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

„Кой би предположил? Аз отричах брака” заявява Холи и допълва „Никога не казвайте никога, хора!”. Знойната американка казва още, че най-голямата й роля в живота е да бъде майка на 4-годишната й дъщеря Nahla. Но сега очевидно е готова да бъде отново и съпруга.

За разлика от Холи, Анджелина и Брад никога не са казвали никога. Затова и през последните 7 години пресата и журналистите постоянно ги тормозеха с въпроси кога ще се сгодят, ще има ли сватба и прочее. Най-накрая звездната двойка съобщи, че официално са сгодени.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

„Да, вярно е. Това е едно обещание за бъдещето и техните деца са много щастливи” обяви пред медиите мениджърката на Брад Синтия Данте на 13 април. Конкретна дата за сватбата обаче все още няма.

Снимка: Splash/Guliver Photos

Ето го и пръстенът!

Историята беше оповестена малко късно, защото преди това – на 11 април Анджелина се появи с огромен диамантен пръстен по време на събитие в Лос Анджелис, и естествено медиите не пропуснаха да отбележат какво се случва.