Интернет може да бъде чудесен източник на информация и е пълен с милиони и милиони уеб сайтове, пригодени за вкуса на хората. Интернет обаче може да бъде много, много тъмно място, където хората казват и правят странни и страшни неща, които иначе няма да посмеят да правят или казват лице в лице. Събрахме няколко неща, които никога не бива да търсите в google, защото ще ви отведат на наистина гнусни местенца. 


Nikki Catsouras

Това е 18-годишен тийнейджърка, загинала в ужасяваща катастрофа. Тялото й било жестоко обезобразено. Тя се возела в поршето на баща си, което се движело със 100 км/ч към Калифорния. Снимки на тялото й с кървава пихтия вместо глава все още могат да се намерят в интернет, въпреки желанието на родителите й да не се разпространяват. направете си услуга и не търсете това име в графа "Изображения". 

Wet koala

Снимките, които се разпространяват, са минали през Photoshop, но това определено е едно от най-зловещите животни, които сте виждали напоследък. Дълго време хората мислеха, че снимките са истински, но в края на краищата създателят им пое своята отговорност и обяви, че доста си е поиграл с фотообработката. Спокойно, коалите всъщност не изглеждат по този начин!

Goatse.cx

Това е сайт, в който ако кликнете, ще видите снимка на мъж, който си разтяга ануса му. Предупредени сте!


Змиорка минога
Това е едно от най-неприятните създания - страшна, мазна, с невероятен размер на зъбите, което ги прави да изглеждат като от филм на ужасите.

Бебе с Harlequin

Това е генетично заболяване, което се случва на плода, докато той е още в утробата. 

Кокосови раци

Това не е екзотична рецепта как да приготвите раци. Това са истински животни, които са ужасяващо огромни, който могат да стигнат до 90 см. По принцип не са опасни за хората, но само като ги погледнете... ще си помислите друго. 

Дробове на пушач

Всички сме виждали рекламите, в които ни казват да не пушим. Напоследък и върху кутиите с цигари се появиха ужасяващи снимки на последствията от тютюнопушенето. Ако потърсите снимки или статии с ключови думи "дробове на пушач" със сигурност ще се ужасите и никога повече няма да запалите цигара.