.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Неразтопимият сладолед

Евгений Милов | преди 2 седмици
сладолед
Снимка: Youtube
Издържа 3 часа при 40 градуса, преди да започне да се топи

Японците скоро могат да започнат да страдат от горещините, но не и японския сладолед. По-специално един нов в продажба, който не се топи в продължение на 3 часа при температура от 40℃.

За разлика от останалите сладоледи, този не се превръща в лепкава маса, благодарение на добавените растителни полифеноли от ягоди в рецептата. Новият продукт е разработен от проф. Ота от "Kanazawa University", вижте повече в следващите видеа:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как се обезкосмявате?