Сини очи. Опасно-сладък поглед. Плътни устни. Татуировки.

Половината женски свят вече е усмихнат накриво и замечтан в посока „палаво”...

Снимка: Stockton Police Department



Тази снимка на 30-годишния Джеръми Мийкс само за няколко дни превърна младия мъж в интернет сензация, но не само, защото господинът е доста симпатичен, а защото, противно на първончалните предположения, Джеръми не е модел, а престъпник.

Този кадър е от ареста на американеца, срещу когото са повдигнати 5 обвинения за притежание на незаконно оръжие и едно за участие в криминална банда.

Снимката на задържания е била публикувана във Facebook страницата на Полицейския участък в Стоктън, Северна Калифорния по-рано тази седмица.

За отрицателно време симпатичното лице на Мийкс събира над 56 000 харесвания в социалната мрежа. Снимката е споделена над 6 400 пъти, а под нея вече има над 16 400 коментара, повечето от които възхваляват чаровника!

„Майко, влюбена съм в този престъпник”, пише една потребителка на Facebook.

Все пак се намират и хора, които да напомнят, че хубавецът не е толкова красив човек.

„Може и да е супер сладур, но с шест обвинения... не е толкова сладък”, коментира друг потребител на социалната мрежа.

Оказва се, че зад опасно-сладкия поглед на Мийкс се крие опасен престъпник, който е бил заловен при специална акция на полицията в Стоктън, ФБР и други специализирани агенции за борба с организираната престъпност.

Полицай Джоузеф Силва определя чаровника като „един от най-жестоките престъпници в района на Стоктън”.

Както се случва ВИНАГИ в интернет, една сензация НИКОГА не приключва с една снимка. В интернет вече набират популярност колажи на Джеръми, които се забавляват с красивата му външност.

Някои потребители го виждат като модел на известни мъжки модни марки...

...други се закачат с популярността на симпатичния престъпник, която едва ли не е достигнала до всички дами, включително и Първата дама на САЩ – Мишел Обама.

Някъде измежду забавните колажи успя да се прокрадне и снимка на Джеръми със съпругата му. 

Да, дами, той е женен. Имайте го предвид, ако фактът, че е "най-опасният престъпник" където и да е не ви е отказал от палавите мисли...