Холи Бери е бременна с второто си дете. Това потвърди нейният говорител на 7 април. Малко по-късно и самата Бери сподели:

„Чувствам се фантастично. Това беше най-голямата изненада в моя живот.”, заяви актрисата пред CNN, цитирана от femalefirst.co.uk.

Холи, Оливие и малката Нала на почивка на Хаваите през март месец таиз година. Снимка: JLP



Първото дете на актрисата е момиченце на име Нала, което в момента е на 5 години. То е от предишния й приятел Габриел Обри, с който се разделиха преди 3 години. В момента Холи е бременна от годеника си Оливие Мартинес и останала изключително изненадана от този факт, защото си мислела, че е отминал периодът, в който тя може да забременее отново.

Междувременно на пазара е новият аромат Reveal от Холи Бери. То е перфектното допълнение към колекцията от аромати на актрисата - Halle и Pure Orchid Berry. Reveal е запомнящо се ухание, което улавя духа на класическото обаяние с модерен и секси привкус и разкрива истинската женска същност.

Любимото цвете на Хали, нежната и сияйна мимоза, се слива със нотки праскова, пъпеш „медена роса” и червени горски плодове, за да създаде усещане за сочна пищност и искряща лъчезарност. В елегантната сърцевина на аромата нежен и лек флорален букет от тропическото цвете плумерия, ирисов цвят и листенца нероли разцъфтява върху кожата, отразявайки абсолютната женственост. Накрая уханието се установява върху прелъстителна основа от ветивер, кашмирово дърво и мускус.