Стилното събитие бе част от инициативата на Diners Club International First Lady, която дава възможност на дамите, членове на Клуба на успелите жени в България, първи да се запознаят с актуалните тенденции от света на модата.

”Diamonds 2015” потопи гостите в блясъка на златото и кристалите, екзотично преплетени с пищни форми и линии.

Модната селекция на Fashion TV задоволи и най-взискателните модни привърженички – натъкнахме се на пъстри цветови нюанси, изящни кройки, изваяни силуети, много блясък и стил. Дизайнерите силно залагат на ексцентричното представяне и екзотичните манекенки с освободено поведение, разчупващо стереотипа за обичайното модно дефиле.

И всичко това бe умело комбинирано с балет „Secret Garden Show” и DJ парти на Dian Solo от Deep Zone Project, които представиха новия си сингъл, смело стъпил върху филмовия хит „МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ”.

 

За стилната атмосфера допринесе и изискано поднесеното шампанско, гарнирано с ягоди, фин шоколад и френски сладки. Сред светските личности и ценители на висшата мода, които уважиха с присъствието си събитието, бяха: най-добрата ни сноубордистка - Сани Жекова, доц. Малина Петкова, певицата Диана Дафова, дизайнерката Мария Стоева, певицата Вера Шандел, Вяра Анкова, Дидие Щосел и много други.

Както винаги, Първите дами от Diners Club Bulgaria и Fibank имаха изключителната възможност и привилегия да се докоснат до новостите в модата и музикалния бизнес. Към „Клуба на успелите жени” се присъединиха и нови членове, които получиха покана на място.

Diners Club International First Lady е не просто кредитна карта, а фин и важен щрих към стила на всяка съвременна дама.