Коя ще бъде Елизабет Тейлър в нов филм на телевизия "Lifetime" – Меган Фокс или Линдзи Лоън ?

Конкуренция между тези двете ни се струва странна - едната с порцеланова кожа и тъмните коси на Снежанка, а другата луничава и руса, но както знаем - чудесата при преобразяването в киното нямат край. И двете искат да изиграят Елизабет Тейлър и продуцентите на филма ще имат сложен избор пред себе си, тъй като и двете не могат да се похвалят с кой знае какви умения в актьорската професия. Припомняме, че Линдзи беше тийн звезда и като малка направи доста приятни роли. След това обаче се впусна в нощния живот, какъвто водят порасналите звезди и не бихме казали, че е блеснала с някаква забележима роля в сериозен филм.

Що се отнася до Меган - е, тя вероятно присъства в мокрите сънища на мнозина мъже и притежава лице, което вероятно предизвиква завистта на също толкова жени. Но извън това - няколко роли, нищо особено.

Така или иначе изглежда, че госпожица Фокс много иска ролята, защото в момента е в преговори, които целят да изместят колежката й Линдзи.


Според продуцентите изборът е много сериозен и отговорен, защото Елизабет е най-близкото до холивудска кралска особа, за което се сещаме. TMZ.com пък твърдят, че Линдзи е много запалена по идеята да получи тази роля, особено след подобна тежка година. Тя смята да приключи с обществено полезния труд, който полага заради „каране в нетрезво състояние” (делото е от 2007г.), припомнят от femalefirst.co.uk.

Договорът за филма може да бъде подписан още следващата седмица, което означава, че докато снимките започнат през март в Канада, тя би трябвало да е свободна от „задълженията си” към съда.

Дали обаче красавицата Фокс няма да й измъкне ролята под носа?