Таер е човекът, който твърди, че е бил блъснат от колата на Линдзи Лоън миналата седмица и е поискал от адвокатите й шестцифрена сума като компенсация за инцидента.

Адвокатът на ищеца се свързал с колегите си, представляващи актрисата и заявил, че разполага с видео, на което е записано как тя удря с поршето си Таер. След което бързо сяда на дясната седалка, а спътникът й сяда зад волана.

Въпреки това свидетели твърдят пред TMZ.com, че такова нещо не се е случвало. Адвокатът на предполагаемия потърпевш все пак казва, че още не е отишъл в полицията и даде интервю, в което даде срок на Линдзи - до 22 март да плати 100 000 долара. Не е ясно дали го е направила.

Освен това Таер е казал на хората, присъстващи на случката, че не е наранен, но явно си е променил мнението, след като разбрал, че ударилата го кола принадлежи на Лоън, която е в нея.

Официално актрисата заяви, че „Това е пълна лъжа. Давах обществено полезен труд. Миналата вечер исках да пожелая честит рожден ден на приятел, което не успях да направя заради всичките тези папараци. Тези измислени обвинения са пълен абсурд.”