Актрисата Наоми Уотс наскоро сподели, че е намерила изключително странен, но ефективен начин да покаже на двете си деца, че филмите, в които играе и ролите, които изпълнява, са напълно измислени и нереални.

И нека миловидното лице на австралийската актриса не ви заблуждава. Оказва се, че за да обясни на децата си що е то филм и реално ли е, тя не е избрала традиционния „разговор”, а е предприела далеч по-крути мерки. Уотс призна, че е намазала двете си деца – Александър, който е на 3 и Самюел (на 2 години), с изкуствена кръв, за да им покаже, че когато е ранена в някой от филмите си, не я боли наистина.

„Филмът, който снимам в момента, е за голямото цунами през  2004 година . По този повод имах доста дискусии с момчетата, че в тази лента мама ще има доста рани и травми, и те трябва да знаят, че не са истински. Не искам децата ми да се травмират. Сами ме попита  „Мамо, къде са ти раните” и за това аз го намазах с изкуствена кръв.”, споделя  42-годишната актриса.

Е, може да ви се стори прекалено, но в крайна сметка децата трябва да знаят истината и да не мислят, че мама наистина страда.