Когато си икона в шоубизнеса, и то в онази многомилионна индустрия на забавлението, е много трудно да запазиш личния си живот таен. Бритни Спиърс е символ на изстискването – това, което се случва, когато изтръгнат всяка твоя емоция и я превърнат в своя. А това със сигурност ти пречи да съхраниш здравето и красотата на собствените си чувства. Ето и любовната пътека, по която мина певицата под критичното око на медии и общество.

Рег Джоунс (1995 г. – 1997 г.)
Преди да стане голямата работа на поп сцената в САЩ, Бритни била обикновено момиче, израснало в дълбоко провинциална Луизиана. Когато била на 14 години, тя имала 14-годишно гадже на име Рег, когото по-късно таблоидите разкриват като човека, отнел девствеността й. Въпросната девственост беше тиражиран ПР ход в началoто на кариерата й и по-късно дори адвокатът й призна измамата. 

Бритни и Джъстин Тимбърлейк
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джъстин Тимбърлейк (1998 г. – 2002 г.)
4-годишната им връзка вероятно е била истинска и много романтична, тъй като те се познават от малки, когато са пяли и танцували за клуб „Мики Маус“. Когато обаче решиха да сложат край на собствената си холивудска приказка, нещата загрубяха. Джъстин се вдъхнови за най-успешния си проект за момента – “Cry Me A River” като трябва да признаем, че зад този успех не стои само безспорният му талант, но и заложената интрига във видеоклипа, която се завъртя около темата за изневярата на Бритни.

Уейд Робсън (2001 г. – 2002 г.)
След звездната раздяла, се появиха слухове за връзка на певицата с танцьора и хореограф Уейд Робсън – въпросната по-горе спомената изневяра. Тя продължи само една година и беляза не съвсем невинния бунтарски период на Бритни.

Фред Дъст (2003 г.)
Следва период, в който името й се свързва с кое ли не от известните имена на музикалния и холивудски бизнес. Вокалистът на рок бандата „Лимп Бизкит” – Фред Дъст е едно от тях, а Бритни така и не признава отношенията си с него. По този повод пред MTV той казва: „Винаги съм бил верен на себе си и истински в намеренията си и не бих се нарекъл лъжец.“ 

Бритни и Колин Фарел
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Колин Фарел (2003 г.)
Приказките за тази афера започват с премиерата на филма „Фермата“, където ирландецът си партнира с Ал Пачино. На червения килим Спиърс и новото й гадже се целуват страстно, а по-късно папараците ги снимат и на терасата в хотелската им стая. Този път Колин е този, който отрича пред медиите съществуването на подобна връзка, твърдейки: „Аз съм 26-годишен свободен мъж, който просто се забавлява.“

Колумбъс Шорт (2003 г.)
Скоро след това се появява снимка на поп принцесата, където устните й са залепени за тези на един от танцьорите й – Колумбъс Шорт. За съжаление, изглежда той трудно държи устата си затворена, тъй като веднага издава информацията за флирта си на първия поинтересувал се долнопробен таблоид. Това пък слага край, както на брака му, така и на работната му заетост към суперзвездата.

Джейсън Александър (2004 г.)
Бритни Спиърс застава два пъти пред олтара през 2004г. Първият й брак е с приятел от детството й – Джейсън. След дълга парти вечер, двамата се женят на малка бяла церемония в града на греха – Лас Вегас. Много скоро обаче, те се опомнят или вероятно изтрезняват, тъй като анулират брачния си съюз. След по-малко от 55 часа. 

Бритни и Кевин Федерлайн
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кевин Федерлайн (2004 г. – 2007 г.)
По-късно същата година Бритни отново се влюбва в един от танцьорите си. Този път наистина се стига до семейство и в него взимат участие и двамата им сина – Джейдън и Шон. През 2007 г. обаче започва най-кризисният период в кариерата й и ескалиралото напрежение слага край на идилията у дома.

Дж.Р. Ротем (2007 г.)
След развода си с Кевин, поп иконата не остава сама за дълго. Тя веднага започва да излиза с музикалния продуцент Дж.Р. Ротем. Всичко става толкова бързо, че отново я подозират в двойна игра в края на брака й.

Исаак Коен (2007 г.)
Следващата изгора на блондинката е модела Исаак. За пръв път ги забелязват по време на разходка с лодка в Лос Анджелис. Въпреки че двамата прекарвали много време заедно, неизбежно се стигнало до момента, в който натовареното им ежедневие довело до край на романса.

Крис Ейнджъл (2007 г.)
Флиртът с популярния илюзионист не е подкрепен с доказателствен материал. Витаят слухове, но той категорично ги отрича, обяснявайки, че колаборацията между двамата се състои само в подготовката й за наградите на MTV в САЩ, но не и под завивките.

Аднан Галиб (2007 г. – 2008 г.)
Бритни бива жестоко тормозена от папараците в този период, но явно един от тези „фотографи“ успява да привлече вниманието й не само с камерата си. Бритни се раздели с папарака Аднан след по-малко от година. 

Бритни и Джейсън Трауик
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джейсън Трауик (2009 г. – 2013 г.)
Една от най-стабилните връзки на Спиърс е с бившия й мениджър. С Джейсън тя стига до годеж още в края на 2011 г. Но не и до брак. Запознати твърдят, че отношенията им просто са изстинали. Той искал да я изостави по-рано, но тя била толкова отвеяна, че дори не разбрала.

Дейвид Лукадо (2013 г. – все още)
Бритни отново бързо се окопитва след раздялата и снимки с мистериозен мъж заливат Интернет. За него се знае, че е добро момче от Вирджиния, което няма нищо общо с шоубизнеса. Израснал е във ферма и се занимава с реставрация на коли.

Оставяме вие да преброите партньорите на скандалната певица, защото на нас май ни се замая главата. Надявам се все пак обикновеното провинциално момче и не толкова обикновеното провинциално момиче да открият щастието заедно.