LadyZone представя българския игрален филм "ЛюбоВин". Една продукция, създадена с много желание, въображениие и чувство за хумор.

В главните роли: ЛюбоВин - млад, оптимист по рождение, обича любовта и виното, неженен.

Сценаристи: вие, читателите на сайта LadyZone.bg. Всеки ден може да оставяте коментари (по 1 изречение) под тази статия, с вашите предложения как да продължи животът на ЛюбоВин. Така от днес - 7 февруари, до 21 февруари ще имате възможността да влезете в ролята на съдбата, като сами определяте и избирате какво да се случи на нашия герой.

Колко пъти, докато сте гледали филм или сте чели книга, сте се ядосвали на автора и сте си мислили - ех, защо трябваше да се случи това! Сега сценарият е във вашите ръце и клавиатури.

Всеки ден ние ще избираме по едно ваше предложение. То ще дава посока в живота на ЛюбоВин. От вас зависи дали той ще срещне любовта, дали ще пропие парите си за ароматно червено вино, дали ще се събужда с махмурлук или с красива жена, дали ще се подхлъзне на заледен тротоар, или на бананова кора, дали ще се влюби или съвсем ще изгуби вяра в любовта, дали ще се научи да различава маврут от мравояд и какво, дали и с кого ще празнува 14 февруари.

Ще раздаваме Оскарите на 22 февруари. Вместо скучни златни статуетки на нещо-подобно-на-мъж ние ще ви подарим 13 поощрителни награди за всички, написали избраните изречения - шоколадови бонбони и червено вино и туп-туп-туп-туп! (барабаните бият туш) - голямата награда - уикенд за двама в бутиков хотел Ива&Елена в Пампорово.

Подробните правила на играта прочетете тук.

И тъй като все от някъде трябва да започнем - нека започнем оттук.

Оставаха няколко дни до 14 февруари. ЛюбоВин обикаляше заснежените улици с ръце в джобовете. Свети Валентин – Трифон Зарезан - Свети Валентин - Трифон Зарезан... Сергиите с плюшени сърчица се редуваха с такива на търговци на греяно вино. Ароматът на напитката се разнасяше във въздуха – приятен и гъделичкащ. Тъкмо се чудеше дали да спре за чашка, когато я видя на отсрещния тротоар. Тя беше....




Избрахме втора серия от историята на ЛюбоВин да продължи Asha с коментара:

Тя беше дебела продавачка с розови бузи и майчинска усмивка, а над главата й се виждаше надпис "ПРОМОЦИЯ: чаша глювайн* и Специалния любовен мъфин на Пола: Опитайте и очаквайте неочакваното!"

ЛюбоВин не се чуди дълго. Преброи парите в джоба си и се нареди на опашката. Чаша греяно вино, мъфин или... и двете. Изчака търпеливо влюбената двойка пред него да спре а се мляска и застана пред дебелата продавачка с розови бузи. Точно когато й подаваше парите....

Ваш ред е. Предложете в едно изречение в коментар под статията какво ще се случи на ЛюбоВин.