Когато се запознахме с Габриела, беше в началото на есента, навън листата от дърветата танцуваха елегантно към земята, докато в нейните коси разцъфтяваше ярка корона от цветя.

Тогава имахме възможността да научим повече за нея, мечтите й и за това какво е да си поел по пътя на славата.

Габриела е име с латински произход, което означава "Божи дар".

Срещата ни се състоя по време на снимките, организирани от Първа Инвестиционна Банка и Фондация "Димитър Бербатов" повод издаването на годишния календар, представящ бъдещите таланти на България.

Пред нас застана, на пръв поглед, срамежлива млада дама, която притежава невероятен глас.

Талантливата Габи, както я наричат близки и приятели, започва да пее на три годишна възраст. С времето, докато развива своя глас, започва да свири на цигулка и да изучава различните музикални жанрове в търсене на нейната артистична същност.

 

Да, човек може да се роди с талант, но една от неговите житейски отговорности по пътя на своята себереализация е да намери своето призвание.

По време на разговора ни разбрахме, че Габриела е здраво стъпила на земята, славата не я плаши и когато й зададохме въпроса:

"Мислиш ли, че ще спечелиш началната фаза на конкурса на Детската Евровизия?" тя ни отвърна:

"Далеч съм от такива мисли. За мен е важно да радвам публиката!"

Габирела е изключителна млада дама с безспорен талант, която се води от усета си за стил, музикалност и вълшебство. В нейните очи музиката е красива. Тя дарява хората с радост, ощастливявайки малки и големи. Колкото и срамежлива да изглежда тя, Габи е вече победител.

Действащо лице в своя собствен свят където цари любов и красота, благозвучие, омайност и свобода. За нея материалните потребности нямат значение. В деня на срещата ни тя носеше великолепна дизайнерска рокля, която й стоеше превъзходно, но за нея нотите са нейното богатство. Здравето, приятелите, радостта от живота и музиката са смисълът не нейния живот.

Едва на 12 години, но вече гранд дама.

На Габриела й предстои да се качи на голямата сцена на Детската Евровизия и да покори публиката със своя глас. Както вече стана ясно, независимо от крайния резултат на музикалния конкурс – Габи вече спечели... нашите сърца.

Целият екип на Ladyzone.bg желае успех на тази, която ни показа, че с вяра и постоянство се сбъдват мечтите.

Благотворителният календар ще можете да намерите в офисите на Фибанк след 4-ти ноември 2015 г.