Вече ви показахме част от фотосесията на актрисата от "Столичани в повече" Веси Попова с най-малкия член на семейството й Никола. Прекрасните фотоси ни провокираха да потърсим Веси, за да ни разкаже повече за това как се справя в новата си роля на майка, спокойно бебе ли е Никола, помага ли таткото Александър и как ще празнуват Никулден.



Какво прави малкият Никола сега?

Спи. Трябваше да го оставя на баща му, за да мога да говоря с теб. Имам си прекрасни мъже!


Значи ли това, че е спокойно бебе?
О, да. Много е спокоен. През нощта спи по 6 часа и не мога да кажа, че имаме типичните безсънни нощи, от които се оплакват повечето майки. Това прави и мен спокойна.

Кърмиш ли?
Да, Никола се храни само с кърма. Кърмя го на всеки 2-3 часа. Мисля, че това е най-доброто за него, за да бъде здрав.

Ще празнувате ли днес именния му ден?
Да. Ще пътуваме за Пловдив, за да го заведем на гости на баба му и дядо му, където ще празнуваме всички заедно.

Сигурно Никола е кръстен на някой дядо?
Не. Не е кръстен на никого. Просто едно хубаво българско име.


Таткото помага ли ти?
О, да – много. Той има свой бизнес – нощно заведение, което означава, че през деня има достатъчно време да е с малкия. Гушкат се, сменя му памперсите, прегръщат се. Малкият вече започва да разпознава лица и да реагира и когато са заедно, му дава най-сладките си усмивки. Баща му направо се разтапя от това.

Значи не смята, че смяната на памперси го прави по-малко мъжествен?
В никакъв случай. Но всичко е въпрос на характер и може би нагласа. Моят баща, например, никога не би сменил памперс. Но с Александър не е така. Той ми помага във всяко едно отношение.


Искате ли да имате още деца?
Със сигурност. Само ще направим малка почивка, около 2-3 години, за да успея да се възстановя.


В „Столичани в повече” имаш доста изкушаваща визия. Бременността и раждането със сигурност са променили тялото ти. Как си връщаш старата форма?
Определено се промених по време на бременността – не много, но аз виждам разликата. По време на снимките на сезона, който се излъчва в момента, бях бременна в 4-5 месец. В четвърти месец коремчето ми вече започна да личи. Може би пролича чак тогава, защото по принцип имам плосък корем. Пък и зависи от дрехите. Когато съм с по-широка туника, изобщо не се забелязваше.
Сега тренирам всеки ден вкъщи. Понеже кърмя малкия, не мога да излизам много-много. Вкъщи имаме степер и велоергометър. Всяка сутрин правя по 40 минути кардио упражнения, а после коремни преси. Не спазвам диети, за да не навредя на кърмата.

Какво е за теб майчинството?
Нещо неописуемо. Невероятно! Променят се всичките ти приоритети. Никога не съм подозирала, че мога толкова много да обичам едно същество. Около него се върти всичко. Никола е центърът на света!