Култовият сериал „Малки сладки лъжкини” продължава с трети премиерен сезон от 25 януари по bTV Lady.

Всяка събота и неделя от 22:00 часа по два епизода на поредицата ще държат зрителите в напрежение – ще стане ли ясно коя е „А”, как четирите момичета ще се справят с мистериозните заплахи и ще запазят ли любовта си.

Базиран на хитовата поредица романи на Сара Шепърд, мистериозния сериал разказва историята на четири приятелки от гимназията – Спенсър, Хана, Ариа и Емили.

Коя е тази малка, сладка лъжкиня? >>


След мистичното изчезване на тяхната „майка-пчела” Алисън, четирите момичета се успокояват, че всичките им тайни са потънали с нея. Никоя тайна обаче не е на сигурно място, когато още поне един човек я знае. Година по-късно момичетата започват да получават заплахи, че всички тайни, които ревностно са крили от света, ще излязат на бял свят. Заплахите са подписани от мистериозен подател с прякора „А”. Момичетата веднага заподозряват Алисън, но скоро трупът й е открит и те осъзнават, че има още някой, който е наясно с най-съкровените им и мръсни действия, които само покойницата е знаела.

Коя „сладка лъжкиня” си ти? >>



Сериалът „Малки сладки лъжкини” е носител на 6 награди Teen Choice Awards, както и на награда People’s Choice Awards за най-добра драма по кабелен канал.

Малки сладки лъжкини >>

Зрителите на bTV Lady ще имат възможност да проследят мистичните епизоди всяка събота и неделя от 22:00 часа.